2010. március 16., kedd

Apró hírek

Ashley Greene éppen az SXSW (South by South West) filmfesztiválon népszerűsíti a Skateland című filmjét, a party-ról van néhány kép a leányzóról. Még pár kép itt. Ash egyébként már befejezte az Apparition című thriller forgatását Berlinben, melyben ugye a Harry Potter-ben is szereplő Tom Felton-nal játszott együtt.


Chaske Spencer-rel is új sorozat készült a Gotham magazin számára (ha jól emlékszem nekik), akik már Rachelle-t is lencsevégre kapták korábban. Még két kép itt.

Rob továbbra is a Bel Ami-t forgatja, és meg kell mondani nagyon illenek hozzá ezek a korai öltözékek. Erre még van kép, de igazából szinte mindegyik ugyanaz.


Kristen-nek úgy tűnik új filmszerep van készülőben, azt rebesgetik, hogy Julianne Moore-ral fog együtt szerepelni a nyáron forgatásra kerülő Backwoods című filmben, amit a hírek szerint Moore férje fog rendezni. Egyelőre semmi egyéb információ nincs a filmről, sem a történet, sem a műfaj nem ismert, még imdb-n sincs fent, úgyhogy lehet később kiderül, hogy ez is csak kitaláció volt... De azért reméljük a legjobbakat :)
via brandheroin LJ, ifelthope.net

0 megjegyzés: