2010. március 29., hétfő

Bel Ami forgatási beszámoló #2

Translations coming soon

Ilejja beszámolój a mai napról:
"1 óra körül mentem ki a forgásra, épp akkor állt meg a híres fekete autó, amivel Rob-ot szoktál elvinni. Egy nagy csoport állt szemben az épülettel ahol a forgatások folytak és egy kisebb pedig oldalt. Én az oldalt állók csoportjához mentem és nagyon jól láttam mindent. Akik szemben álltak kevesebbet láttak, mivel egy nagy busz és Rob lakókocsija ott állt. Rob ki-be járkált az épületből a lakókocsijába. Valahányszor ezt csinálta az épülettel szemben várakozó lányok sikítani kezdtek. Kb egy-másfél órával később Rob-ért jött a kocsi és elindult felénk, azaz az oldalt állókhoz.
Ekkor a másik csoport rögtön odafutott és sikítozott. Rob körbenézett és integetett majd beült. Miután elment beszélgettünk a biztonsági főnökkel, akié a cég. Elmondta, hogy ha azért állunk sorba, hogy autogramot, vagy képet csináljunk, akkor el is mehetünk, mert olyan szerződést kötöttek a biztonsági céggel, hogy nem engedhetnek egy rajongót sem Rob közelébe, mert a Bel Ami producerei attól félnek, hogy netán Rob elmondana nekünk valamit. Szerintem az is kedves, hogy integet és mosolyog. :)
A biztonságiak azt mondták még, hogy ha sikítunk, akkor elvisznek minket és nem lehetünk a forgatás közelében, de ha csöndben maradunk és nem megyünk a biztonsági zónába, akkor lefotózhatjuk Rob-ot:)
Szerintem megéri csöndben maradni és betartani az utasításokat. Ha távolról is, de legalább van képünk Rob-ról. És ha jó helyre állsz, lehet, hogy csak pár méter lesz közted és RPattz között:)"

Barbica beszámolója:
"Uncsimék vendégszeretetének köszönhetően, eldöntöttem vonatra szállok, és felmegyek megnézem a forgatást.
Fél 1 körül értem az XY térre! Rob már ott volt, egy étteremben forgattak és később kiderült,hogy lépcsőházi jeleneteket vesznek fel bent
A lakókocsija és az étterem között kb. 10 méter távolság ha volt, de ezt az utat is gyorsan és lehajtott fejjel tette meg fel sem nézett a rajongókra. (Délelőtt kiérkezett elvileg az RTL klub is,de elküldték őket a helyszínről.)
Robot fél 3 körül elvitték, nem messze álltak meg tőlünk a kocsival.
Igeeeen, arra sétált Rob a kocsihoz,de erre egy halom fiatal lány elkezdett sikongatni és vinnyogni, bár nem értem minek, szerintem Rob is jobban örült volna a csöndben mosolygó, max. tapsoló lányoknak. Egy kicsit elmosolyodott és felkukkantott ránk a szeme sarkából. Amúgy nekem eléggé rosszkedvűnek tűnik.
Szóval most jön a rossz rész. Hallottam,hogy néhány lánynak sikerült beszélni Robert személyi aszisztensével (a citromsárga napszemcsis csajjal), aki eléggé közvetlen és jófej volt, annak ellenére,hogy nassoláss közben zavarták meg.
Szóval megkérdezték tőle,hogy mennyi esély van arra,hogy Robert aláírást osztogasson,és hogy fényképeket csináljon a fanokkal, de azt mondta,hogy abszolút semmi esély sincs rá. De nem csak a mai napra értette, hanem a forgatás egész idejére...
Kicsit csalódtunk.. Azt is mondta, hogy higgyük el, hogy örül annak, hogy ott vagyunk, és örül annak, hogy örülünk neki, de annak nem ha fotózzuk!
Aztán rátértek a lényegre is, hogy Rob személyes kérése volt-e, hogy ne találkozzon a rajongókkal, és azt a választ kaptuk, hogy "“Igen!Rob maga kérte, hogy ne zavarják őt a forgatás alatt!” Szóval ne számítsatok sokra, rajongásunk tárgya a munka miatt van itt tényleg. :(
Kiderült az is, hogy elvileg Rob és Christina Ricci is az XY szállodában lakik. De szerintem ott sem éri meg próbálkozni. :("

4 megjegyzés:

Mi?? mért kötöttek ilyen szerződést?=S
ezzel csak azt állítják így be h Rob milyen bunkó h a magyar rajongóival nem is foglalkozik=S
mert 100%ban megértem h forgatni és dolgozni jött de ez azért nekem mégis kicsit furcsa..:S

Szerintem nem bunkó, meg lehet érteni...de azért ez szomorú, hogy nem osztogat semmit:( Pedig azért jó lett volna látni legalább egy képet egy magyar rajongóval:(

nem is úgy értettem h ő az.. csak vkinek úgy jöhet le.. mert h kint azért néha leszokott állni és osztogat néhány autogramot.. itt meg még sajnos semmi nem volt=S
de félre ne értsen senki én nagyon örülök annak h itt van és h volt már olyan szerencsém h mind a két nap láthattam nekem ennyi bőven elég=)

Én sem úgy értettem, hogy te úgy értetted:D (ez milyen faja mondat már:D)