2010. március 20., szombat

Exkluzív részlet az Eclipse-ből

Ebben a videóban pedig a stábtagok üdvözlik a rajongókat a New Moon DVD megjelenése alkalmából (ezt a videót még az Eclipse forgatása alatt készítették velük).

8 megjegyzés:

LOL evvel a kontaklencsével Emmett ahogy beszél :)))Olyan ijesztőő :))))

Ez a 40 darab kép.. Kris,Rob,Taylor és WOW mindenki szinte az összes képen mosolyog.. :D Nagyon jó így is látni őket hiszen mostanában elég búskomor képek készültek róluk.

:D

Most már 84 kép van kint. Állatiak. És tényleg mindenki vigyororg. Egy igazán jókedvű társaság.
Az EC videót nem nézem meg. Nem akarok úgy járni mint a NM-nál. Várok. Majd moziban. :)

Szerintem eddig jol csinaljak marmint mutatnak valamit de semmi kulcsjelenet. De remelem a vegen se fogjak megcsinalni a mindennap uj jelenetet mint a NEW MOON-nal.

kár hogy nem a csókos jelenetet kaptuk meg, de ez is jó volt. Tetszik a score zene alatta, és megint látszik hogy ez a két ember milyen tehetséges.
A köszönős vidi nagyon haláli, azok akontaktlencsék xD

Az érdeklődők kedvéért itt az Edward-Bella beszélgetés szövege.

VIGYÁZAT! Csak az olvassa el, akit nem zavar, ha megtud részletet a filmből, mielőtt az kijön!!!
A fordítás a forgatókönyv szövege alapján megy, szóval nem biztos, hogy szó szerint ezt mondják (amennyire én értem, nagyjából stimmel)


BELLA: Mivel magyarázzam meg nekik, hogy nem jövök haza karácsonyra? Hogy nem látogatom meg őket? Hogy nem láthatnak többé soha?
EDWARD: Pár évtized múlva mindenki meghal, akit ismersz. A probléma megoldódik.

BELLA: Miért vagy ennyire ellene, hogy olyanná váljak, mint Te?
EDWARD: Már elmondtam neked.
BELLA: Többről van szó. Lehetsz őszinte.
EDWARD: A választásod... Én ismerem a következményeit – a veszteséget, az elszigeteltséget. Én átéltem... Ha hagyom, hogy szenvedj...
Én tudom, hogy Te hiszed, hogy nekem van lelkem, de én nem. És hogy kockára tegyem a Tiédet, csak hogy soha ne veszítselek el... ez a legönzőbb dolog, amit valaha tettem.

Köszi Ancsi! :)
Így azért jobb,számomra legalábbis :)
Egyébként én sem fogom megnézni az összes eclipse-el kapcsolatos vidit,mert sztem majd később a film közeledtével bevadulnak mint az nm-nél :S

Én böjtölök, nem akarok úgy járni, mint az NM-nél.