2010. március 27., szombat

Javaslatok Rob budapesti itt-tartózkodása alatt

Tudjuk mindenki totál lázban van és izgatott, hogy Rob nálunk fog forgatni, azonban azt ne felejtsük el, hogy Rob ember és színész aki dolgozni jött, nem pedig azért, hogy lányok tucatjainak sikítozását és nyálcsorgatását kelljen elviselnie.
Ha netán olyan szerencséd lesz, hogy összefutsz vele, ne sikíts az arcába, ne kezd el őrült tempóban leszaggatni magadról a bugyit és ne kezdj elmebeteg módjára viselkedni. Hidd el, ha nyugodtan maradsz és sokat mosolyogsz rá ő is szívesebben fogja aláírni a cuccaidat, vidámabb lesz a képeden és nem fogja idegenül érezni magát.
A Remember Me New York-i forgatásán már letámadták a lányok elég keményen, ha emlékeztek, és ha nem akarjátok, hogy Rob így nézzen ki amíg nálunk van:
maradjatok meg normális rajongónak, aki nem akar Rob ölébe ugrani, amint meglátja.
Természetesen mi ezt csak iránymutatásnak szánjuk, senkinek sem akarjuk előírni hogy viselkedjen (főleg hogy tömegben az ember teljesen elveszíti az egyén-érzetét és egy csapat sikítozó lánycsoportban ő is biztos, hogy rákezd), ha nektek elemetek a rajongás hevesebb kifejezése hát lelketek rajta, hajrá. A szerencsések pedig küldjék el a Rob-bal közös képüket a mail címünkre :)
Mi a forgatási helyszínek neveit nem fogjuk leközölni, nem szeretnénk akadályozni a stáb munkáját azzal, hogy lányok százait zúdítjuk a nyakukba. Természetesen azért mi is megpróbálunk majd összefutni Rob-bal, ez vagy sikerül vagy nem, de ha nektek sem jön össze, ne tekintsetek rá tragédiának, gondoljatok bele, hogy a többi országban sem találkozhat vele mindenki. Ja és még valami: Rob-nak ne kezdjétek el szidni a többi kollégáját és őt isteníteni, tudjátok, hogy ezt nem szereti és nem esne jól neki, ha leszólnák azokat az embereket, akik sokat jelentenek neki. Végül álljon itt egy idézet Rob-tól:
"Ez az amiért minden alkalommal mikor Pattinson Allen Coulter, a Remember Me – egy kis film, amit Manhattan-ban forgat ezen a nyáron – rendezőjének a kamerája elé áll, mindig egy tömeget láthat a szeme sarkából. Rajongók tömegét. Nem segítség, hogy a film nagy részét New York City utcáin veszik fel.
„Oh ember, ez teljes egészében őrület” mondta félig sóhajtva félig nevetve. „Fura, mivel egy kis független filmet csinálsz, egy nagyon szövevényes történetet és ezt kapod, 5000 ember néz téged.” „Csak arra tudsz gondolni, hogy az egész tömegnek az jár a fejében: 'nem is csinál semmit'. Ez nem igazán egy operaelőadás.”
A figyelem nem kergeti az őrületbe, mikor megpróbál dolgozni? „Ez hihetetlenül zavaró” mondja érthetően. „Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is csináltam életemben. Ráadásul még mindig nem tudom mit is gondoltam ezidáig. Én csak megpróbálok nyugodt maradni.”

3 megjegyzés:

Wow, ez a szöveg nem semmi (komolyan, először azt hittem, hogy ez vicc, bocsi:)). Szerintem tök felesleges volt ezt kiírni, mert aki normális az tudja, hogy így ne viselkedjen, aki meg nem, annak meg tök mindegy mit mondassz:)

Szerintem volt értelme kiírni. :)