2011. július 22., péntek

Comic Con (2011): Összefoglalás I.

Az interjúk összefoglalásának első adagja elkészült, szerintem még lesz egy poszt (az MTV-sen felül), mert egy csomó kimaradt, plusz jelenleg is érkeznek folyamatosan a videók...
Entertaiment Tonight (videó)
A legérdekesebb részek az interjúból: Rob szerint Kristen nagyszerűen teljesített az anyaszerepben, igazi „anyatigris”, nagyon kemény. Kris nagyon élvezte, hogy végre vámpírt alakíthat, Bella a kedvenc vámpírszereplője a szériából. Az anyaság örömei felélesztetek benne valamit? A terhesség része nem igazán, de nagyon jól érezte magát Mackenzie-vel a forgatások alkalmával, „a legbámulatosabb kislány, akivel valaha is találkoztam.” Tay az esküvőről, Jake szívének összetöréséről: „A legnagyszerűbb a Breaking Dawn Jacobjában, hogy a film végére egy teljesen más személyiséggé válik, mint amilyen az elején volt. Összetörik ugyan a szíve, először nem igazán tudja ezt kezelni, de [a film előrehaladtával] egyre érettebbé válik - férfi lesz belőle.”
Access Hollywood (videó)
Kristen: „Stephanie szinte végig ott volt a forgatáson, minden egyes nap oda mehettem hozzá, és beszélhettem vele, amikor csak akartam. […] Már láttam a filmet, nagyon hű a könyvhöz, tettünk hozzá plusz dolgokat, lesz benne pár meglepetés.”
Robhoz kérdés: szerinte mennyire lesz hű a film a könyvhöz? Reméli, hogy az lesz, ugyanakkor megmosolyogatónak tartja, hogy bizonyos dolgok, úgy mint a szerelmi jelenetek nincsenek megírva, így mindenki számára meglepetés lesz ez az egész – továbbá elárulta, hogy még nem látta a filmet. Edward ágyfejtámlatöréséről: „Mindent eltört, romokban hevert a ház.” (Nevet.)
OntheRedCarpet (videók)
Kristen
A szülési jelenetről: „Két napot vett igénybe [míg felvettük], igazán brutális volt. Igen, két napos folyamat volt, kőkemény, mégis élveztem.” Kris úgy véli a Breaking Dawnnal a kör bezárult, amit az eddigi filmek során felépítettek az ezekben a részekben teljesedik ki – végre Bella megházasodik, nem kell többé amiatt aggódni, hogy Edward elhagyja, viszont most a családi gondokkal kell megküzdeniük, azzal hogy miként kell élniük a felnőtt életüket.
Rob
A hajáról: „A következő filmem [a Cosmopolis] miatt ilyen. Hiszed vagy sem, ennél sokkal rosszabbul festett.”
A 2008-as Comic Conról: „Az volt az első alkalom mikor itt jártam, senki sem ismert […] mostanra mindez megváltozott, az életem teljesen megváltozott.”
A Breaking Dawn csúcspontjáról, legérzelmesebb jelenetéről: „Volt egy pillanat mikor azt éreztem, hogy ’Wow’, ez egy igazán szomorú pillanat, ikonikus… nem mondhatok többet róla! A film vége felé lesz, [szerintem] hihetetlenül szomorú.”
Taylor
A legérzelmesebb jelenetéről: „Ez rettenetes, mert a legutolsó jelenet, amit forgattam rendkívülien érzelmes volt – ebben összeomlok, mindent elveszítek. Ez a film végén lesz, és ez volt a legeslegrosszabb, ezzel a jelenettel kellett a franchise-tól búcsúznom…”
Mi a legjobb dolog, amit a Twilightnak köszönhet: „A barátságaink, ezeket semmi sem pótolhatja, senki nem veheti el tőlünk. Annyira közel kerültünk egymáshoz, még hosszú ideig barátok maradunk. Az a jó, hogy még két évig biztos együtt leszünk a filmek promótálásának köszönhetően.”
Bill Condon
A Comic Conról: ez az első alkalom, hogy itt jár. Lenyűgözte, hogy a rajongók képesek voltak hétfőtől arra a ’sátorvárosban’ várni, hogy bejuthassanak a panelra.
A Breaking Dawn Part 1-ről: „nagyon klassz film lesz, nagyon intenzív.”
A legintenzívebb pillanat: „Nézni Kristent a szülési jelenetben… látni az arcát közben, hihetetlen volt.”
A legérzelmesebb pillanat a forgatásról: az esküvői jelenetnél, mikor táncolnak, Edward és Bella illetve Bella és Jacob (sok-sok könnyel)
Kristen
Az esküvőről: „nagyon megható volt. Ami engem illet, furcsán éreztem magam. Mindenki ott ült a padsorokban, mindenki a szereplőgárdából. Annyira szép volt.”
A Comic Conról: „Nagyon klassz, hogy idén itt lehettünk, tavaly ugye nem jöttünk. Főleg a befejezéssel, jó visszatérni oda ahol elkezdődött ez az egész.”
Rob
A szexjelenetekről: „Érdekes voltak. Nagyon klassz koncepcióval álltak elő, hogy miként kellene ábrázolni. A könyvben nincs arra vonatkozó leírás, hogy ez miként zajlott le pontosan, a homályba burkolózik, de remélhetőleg a könyv rajongói elégedettek lesznek [a filmben látottakkal].
Az esküvői jelenetről: „Számomra ez sokkal könnyebb volt, mint Kristennek. Számára nehéz feladata volt, hisz neki kellett keresztülmennie ezen az érzelmi hullámvasúton. De azt hiszem ez a legtöbb párra igaz. A srác úgy van, hogy ’Igen, ez egy igazán szép nap, de utána irány a parti!’” (Nevet.)
Rob és Kris a Twilight Saga végéről: „Még mindig előttünk van egy 1 év, lesz miről beszélni, de igen, nagyszerű élmény volt.” mondja Rob. „Ami történt azzal elégedett vagyok. Mindenkire nagyon büszke vagyok, magamra is – és a filmre ugyanúgy. Nagyon tetszik," mondta Kristen.

6 megjegyzés:

http://www.youtube.com/watch?v=KStKstwyoi0&feature=player_embedded kaphatunk erről a vidiről is egy fordítást majd? köszönöm :) és a tegnapi munkátokat is!

elméletileg lesz hosszabb változata, arról valószínű h lesz összefoglaló

köszikösziköszi csajok!!!:) :)

Nagyon jó lett az összefoglaló, nagyon köszönjük;)és a tegnapit is... jó nagy munka volt.

köszi mindent csajok!
xoxo Taki

Én is követtem a közvetítéseteket 21-ém, csak nem volt sok időm, közben mást is csinálnom kellett, ezért nem köszöntem akkor be. Szóval itt írok, köszi szépen a melót a közvetítéssel és az azóta feldolgozott anyagokkal, interjúkkal, képekkel. Nagyok vagytok mint mindig! ;)