2011. július 12., kedd

Dakota forgat, megjelenések

Dakota Fanningről már rég adtunk hírt, de ő is gőzerővel dolgozik, jelenleg a Now is Good című filmen, amely Jenny Downham Before I die (Mielőtt meghalok) regényén alapszik. Dakota egy 16 éves leukémiás lányt alakít, akinek az orvosai szerint már csak pár hónapja van hátra. Ezért ír egy listát arról, hogy miket szeretne megtenni/elérni mielőtt meghal, például elveszíteni a szüzességét, egy napig igazat mondani vagy épp híresnek lenni. Az egyik kívánsága viszont valóra válik, mikor megismerkedik egy fiúval, így az ő segítségével a lány utolsó napjai gyönyörűvé válnak. További képek a londoni forgatásról. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg levágatta-e a haját vagy parókája van... Paróka van rajta
Illetve van még pár megjelenésünk is: BooBoo Stewart a családjával a legújabb Micimackó rajzfilm Los Angeles-i premierjén járt (képek), ahol elmondta a Celebuzznak, hogy Robbal szeretett a leginkább dolgozni, mivel őt is meglepte a személyisége. Azt gondolta, hogy egy csendes, visszahúzódó valaki, de ha egyszer elkezd az ember vele csevegni nem tudja megállni nevetés nélkül. De Tay sem maradhatott ki, őt is nagyon klassz srácnak tartja, továbbá elmondta a Breaking Dawn forgatásának befejeztével még nem váltak el a Twilighttól, hiszen hátra van a filmek promótálása.
Catherine Hardwicke és Bill Condon (Brett Ratner rendezővel pózol) is megjelent a Brit Filmakadémia, a BAFTA éves jótékonysági vacsoráján Los Angelesben, amelyen a brit hercegi pár, Vilmos herceg és Katalin hercegnő is részt vett. (Vilmos egyébként a BAFTA elnöke.) 
Bill Condonhoz kapcsolódó hír, hogy partnere, Jack Morriessey fent van twitteren (@Jack_Morrissey), aki eddig elég közlékenynek bizonyult a rajongókkal, továbbá megmutatta nekünk a Breaking Dawn csapótábláját is.  A tovább mögött láthatjátok.
via LLL, brandheroin Lj

1 megjegyzés:

Elkészült az első fejezet...ha gondolod nézd meg.
várjuk a komikat is.
És ha akarod kövesd a blogot.
köszi.
vampire-vampirefan.blogspot.com