2011. július 22., péntek

Bel Ami teaser trailer

Megpróbálunk holnapra feliratot gyártani hozzá...
A trailer második felében E.S. Posthumus Nara című száma hallható.
via @RobstenLoveX

13 megjegyzés:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kibaszottul tetszik. Ha Rob csak fele ilyen jó lesz, mint ahogy ezekben a kis részletekben megmutatta.... hát HŰHA.

Azt hiszem a zene megint magával ragadott!! No meg a képanyag!!!! (Ki ismerte fel a pesti helyeket;) )
És Rob hangja mennyivel másabb ezekben a jelenetekben!!! De nagyon-nagyon tetszik még akkor is ha csak Teaser!!!

Pont írtam Barbinak, hogy mennyire durva, hogy a legelső jelenet amit meglátok az arról az egyik éjszakáról van, mikor mi is kint voltunk. Az volt a legeslegkeményebb esténk kint, szana széjjel fagytunk. Viszont azon is eléggé meglepődtem, hogy milyen sok olyan helyszínt beleraktak, ahol ott voltunk. A régi szép idők, ez se most volt :D Bel Ami forgatásos nosztalgikus élmények megosztásához kinek van kedve?? :)

Ajha :O
Ez nem semmi :D
Jó látni Robot egy kicsit érettebb alakításba.
Eszméletlen ;) O.O

Jó lesz ez, sőt nagyon jó dolog is kisülhet belőle... Kré naná hogy felismertük, szinte csak nálunk forgatott jelenetetek voltak benne. :D
Helló Bazilika, Pollack Mihály tér, Dohány utca. Jaj milyen fasza kis éjszakát töltöttünk ott, igaz Annie? Pizzáscsiga és társai... Most elkapott a nosztalgia. :D

Azt a hideget míg élek nem felejtem el :D Meg az őrült csajszit, aki ott vagdosta a földhöz a táskáját :D Meg a részeg faszikat :D

ne feledd el azt a csajt, aki megőrült mikor megkapta Rob kinyitatlan kólásdobozát XD

ÓÓÓ, miért érzem úgy, hogy nem véletlenül pont most jött ez ki? :P
Anyám, már a könyvet is nagyon élveztem, de ez.....hmmm, több mint bíztató. Most már jó lenne, ha arról is mondanának valamit, mikor láthatjuk.

Azt hiszem csajok nem semmi élményekben lehetett részetek!! Nem csoda, ha a klip megnéztével elkap Titeket a nosztalgia :)
De én is megnéztem mégegyszer!! Határozottan tetszik és várom!! (még inkább, mint ahogy a könyv olvasása után vártam :))

Húúú, ez a trailer tényleg dögös. Nevezhetik nekem teasernek is, de ez tömény 2 és fél perc Rob. És most, hogy így újranéztem az Alkonyatot. Hát huh. :) Jólesett na. Jövőre lesz ebből csak film, jól rémlik?

Á ez nekem nagyon bejövős. Magával ragadó. Mármint persze, trailer, ilyennek kell lennie, de a jelenetek érzelmi szintje nagyon ott van. Szerintem ez lesz Rob eddigi legjobb alakítása. Bár a WFE-t még nem láttam. És annyira fura, hogy mennyi magyar helyszín van benne. :D Bár én csak a Bazilikánál, az Operánál meg a Szabadság térnél jártam, amikor forgattak, de fotókon végig követtem az eseményeket, úgyhogy engem is elkapott a nosztalgia. És mennyi jó színésznő van benne... Kemény lesz kivárni egy ilyen trailer után a filmet. :D

kész, agyhalál... könyörgöm, csak egy dátumot, hogy tudjam, meddig kell tűkön ülni :D

Óóóóó,de jóóóó volt..:D
De várom már!Egyetértek,Rob itt teljesen más,szerintem is elég jó kis alakítás lesz a részéről..:D
Gondolom még nincs semmi info a bemutatóról?