2011. július 15., péntek

Breaking Dawn fotók: forgatókönyv és naptár *frissítve*

Jack Morrissey (Bill Condon partnere) ismét aktívkodott twitteren és megmutatta nekünk Condon Breaking Dawn Part 1-es forgatókönyvét, pontosabban annak fedlapját (teljes méretű fotó), valamint a már látott BD naptárról is csinált jó minőségű fotókat (mindenkiről külön-külön is), ezeket a tovább mögött találjátok. 

12 megjegyzés:

Wow. Ezeken Carlisle tényleg inkább huszonévesnek néz ki. Mondjuk ezzel a séróval olyan kis sihederfeje van :)))

Meg Alice és Jasper haja milyen :D totálbrutál, de egyébként nekem nagyon bejövőős! Sőt, itt még Edward is Edwardos, és nem Robos /annyira, és legalábbis nekem/ :)

Alice-ről már láttam egy stillt, meg túltettem magam rajta, hogy manósabb lesz. De Edward ezeken nagyon zord, Jasper meg iszonyú dögös így, hogy sokkal inkább Jackson maradt, de neki alapból nem göndör volt a haja?? Vagy csak az első film miatt ragadt meg úgy jobban bennem??

Huh :D Ez nagyon durva lesz :D Azt iszem itt történt a legnagyobb változás :D Bella (Kristen) minden képen mosolyog, és ez tetszik :) Edward (Rob) tényleg olyan kedvetlennek tűnik a képeken :S Nem is tom.... Lehet h az első rész történései miatt? Carlisle (Peter) nagyon durva :D Nekem nagyon nem tetszik ez a haj xD Alice (Ashley)... uhh a hosszabb haj jobban tetszik... pl 1-2. rész... Emett (Kellan) nagyon dögös, mint mindig :D Sztem ő változott a legkevesebbet. Rose (Nikki) annyira régimódinak tűnik nekem :D meg olyan mintha plasztikázva, de legalábbos botoxozva lenne nem? Az az arckifejezés :S Jasper (Jackson) tényleg olyan mint alapból :D De a haj jobb lenne göndörben :) Ez nagyon fura. Esme (Liz) pedig nagyon csinos, és nőies. A többi résznél nem volt ennyire fiatalos sztem :) És végül Jake (Taylor) :D Elfogultság miatt róla nem fejtek ki bővebb véleményt, csak annyit, h olvadok, és csordogálok lefelé a székrőll amikor csak ránézek a képre :))) Am Robnak mindig ilyen dús és nagy volt a szemöldöke? :D Nekem eddig nem tűnt fel xD

Am odaírtam, mind a karakterek, mind a színészek nevét :D Kinek melyik tetszik :D

Jasper abszolút furcsa, Carlisle haja nekem egyáltalán nem tetszik. Nem teljesen értem, hogy mi a jó abban, hogy minden részben megváltoztatják a hajukat. Pont az állandóságuk, és változatlanságuk a fontos a karakterekben.

Én valahol megértem a készítőket, hiszen önálló filmet készítenek, ami kapcsolódik az előzőekhez, de mégsem egy soap opera, ezért valami egyediséget raknak bele. Pont most néztem az Eclipse making of-ját és a díszlettervező mondta, h a Cullen házat úgy csinálták meg, hogy figyelembe vették az első két részt, de csempésztek bele saját ötletet is. Szerintem a BD-sek is így gondolkodnak, plusz megszabott határidőn belül nem tudnak mindenre odafigyelni.
Ezeken kívül... Edward nekem a második rész óta inkább Rob, mint Edward. Bella jó, hogy mosolyog, de a haja nagyon műnek tűnik. Emmett, Jacob és Esme szerintem nagyjából klappolnak. Rose szép, Carlisle és Jasper, na őket nem tudják eltalálni. Peter mintha vmi boybandből szabadult volna, Jaspernek meg folyton más színű, hosszú és fazonú a haja (még jó, hogy a vámpíroknak nem nő a hajuk :D).

Szerintem a lányok egész jól sikerültek, kivéve Bella... Nekem Alice haja bejön és Rose is olyan szép, mint a könyvekben. A fiúk 50-50. De nekem különösen tetszik, hogy most nem olyan természetellenes színű a szemük, vagy csak a rosszabb minőség teszi...Remélem nem :)

Mit látnak szemeim Bella mosolyog csak a haja nem olyan jó.

OMG!!!
Gondolom ez megint megosztja majd a közvéleményt. Hiszen az állandóságra kell törekedni stb., de valahol a készítőket is meg lehet érteni. Mindegyik filmet más készítette és így mindegyikőjüknek meg van a saját elképzelése és azt megpróbálja belecsempészni a filmekbe.
Az én szubjektív véleményem:
Esme: Nem rossz, nem rossz
Carlisle: Hm.. az első három részben látható haj volt igazán hozzá passzoló, ez így inkább Peter fele hajaz, mint Carlisle felé.
Edward: Na végre :) már annyira nem Rob valahol félúton van Edward és Rob között
Bella: A haja nem az igazi, de az arca most tök szép
Alice: Alicenek szerintem bármilyen haj jól áll.
Rosalie: Na szerintem ő az egyik, aki részről részre csak minimálisat változik.
Jasper: Ez nem Jasper, ez Jackson, de nekem így is pont megfelel. Szerintem szexi lett :D
Emmett: Ő a másik karakter aki minimálisan változik meg minden részben. Ugyanolyan szexi, fess legény mint mindig :D (Na jó oké elfogult vagyok :))
Jake: Ő se sokat változott, rendben van a srác.

WoOw*-*
Hát én úgy vagyok vele,hogy Carlisle: hát az a haj nem tetszik. De Petert látom benne leginkább. Esme: hát,nekem a New Moon-os tetszett a legjobban promó képei közül,de itt is jól néz ki. :) Edward: Robra hajaz,de tényleg kezd visszajönni az "Edwardos" énje így a Saga vége felé:)Jacob: nem vagyok nagy Jake fan de tökre jól néz ki:) Alice: azt hittem a rövidebb haj,rosszabbul fog állni neki,de Ashley amúgy is nagyon szép szóval meglepődtem,hogy milyen jól áll neki. Rosalie: gyönyörű*o* Emmett:csak woow
Jasper: na hát ez a nézése eszméletlen:P
És végül Bella: Nekem a New Moon promói tetszettek Belláról a legjobban de most ez viszi a pálmát. Végre mosolyog :D Nagyon szép:)

Brutál !

Carlisle: végre huszonévesnek tűnik, de fura.
Esme: volt már jobb is. Nekem a Twilight-ban tetszett legjobban.
Edward: szerintem nem a legjobb. a könyvben aranybarna a haja, most pedig már teljesen gesztenye, mint a Belláé. És az a 'szívdöglesztő borzosság' is hiányzik.
Bella: nem tetszik. nagyon látszik rajta h paróka. de a trailerben jó.
Alice: furcsa, de végre olyan mint ahogy a könyvbe írja.
Rosalie: gyönyörű ! abszolúte nyerő !
Jasper: elképesztően szexi ! mint egy rock együttes frontembere.
Emmett: imádom azt a huncut nézését !
Jacob pedig a szokásos.....
Analisse voltam ;)

Analisse Bellán nincs paróka, hajhosszabbítást kapott.