2011. július 15., péntek

Anna Kendrick filmszerepei

Az elmúlt hetekben Anna Kendrick neve három film kapcsán is felmerült, nézzük hát melyek voltak ezek:
What to Expect When You're Expecting
A Lionsgate csapott le Heidi Murkuff  What to Expect When You’re Expecting (itthon Az a 9 hónap címmel jelent meg) című bestsellerének megfilmesítése jogaira, amelynek szereplőgárdája is lassan összeáll. Cameron Diaz, Chris Rock, Jennifer Lopez és Elizabeth Banks mellett úgy néz ki Anna is szerepet kapott a filmben, amely a terhesség témakörét fogja körbejárni - az Igazából szerelem és a Valentin nap stílusában, tehát több szálon fog futni a cselekmény. Anna egy Rosie nevű fog alakítani, aki újra összejön régi szerelmével, Marcoval (Chace Crawford), ám egy nem várt meglepetés éri őket: kiderül, hogy a lány gyermeket vár… A filmet 2012. májusában szeretnék bemutatni Amerikában.
End of Watch
Jake Gyllanhaal és Michael Pena főszereplésével már forog az End of Watch című bűnüldözős zsarudráma, amely két rendőr barátságáról és közös munkájáról fog szólni. Az előzetes hírek szerint Anna fogja Gyllanhaal feleségét alakítani. Szintén 2012-es bemutatót terveznek.
Rapture-Palooza
Továbbá Annát szeretné megnyerni a Lionsgate a Rapture-Palooza című  apokaliptikus vígjátékának női főszerepére, a Dr. Csontból ismert Jonh Francis Daley valamint Craig Robinson mellé. A történet középpontjában egy pár állna (valószínűleg Kendrick és Daley), akik egy szendvicsbárt vezetnek. A dolgok viszont rosszra fordulnak, mikor az Antikrisztus (Robinson) kiválasztja Lindseyt (Kendrick) leendő feleségének. via AKF, Collider

0 megjegyzés: