2011. július 27., szerda

Comic Con-os Breaking Dawn poszter

Mint látható végre kidobták netre a Comic Con-on osztogatott posztert normális minőségben. via
UHQ-ban ide kattintva tudjátok letölteni.

8 megjegyzés:

rohadt jól néz ki!!de gondolom a 'rendes' jobb lesz

Nagyon tetszik ez a plakát, sokkal jobb mint a 2. és 3. rész plakátjai voltak! Alice mondjuk elég furi, de Jasper nagyon dögös rajta :) ♥Jasper!
Annus

Tetszik a platkát, csak egy bajom van vele, Alice, Emmett, Bella, Edward, Jacob és Esme haja enyhén vöröses árnyalatú. De ha eltekintünk ettől az apró "hibától" nagyon jó.

Őszintén megmondom, nekem nem tetszik a poszter. A Twilight és a New Moon félék jobbak voltak, az Eclipse-es sem volt rossz, de ebben már semmi művészi nincs. Totál csak a photoshopot látja az ember, ahogy egy semmit mondó háttér elé oda vágták a szereplőket. Nekem ez nem jön be, unalmas.

Remélhetőleg az 'igazi' posztereknél más koncepcióval fognak előállni, mert ez tényleg egy nagy semmi, bár én semmi jóra nem számítok (sőt lehet h egyáltalán nem lesznek másmilyenek a moziba szánt plakátok)... promóanyagok terén elég béna cuccokat szokott gyártatni a summit :/

hm.. nekem valamiért nem az igazi.. túl vörös, oké hogy hajnalhasadás meg minden, de én ennél sokkal erőteljesebbnek képzelek el egy BD plakátot, ráadásul tényleg nem illik a háttér a képhez, látszik hogy a ps művészkedett. és olyan semmilyen, de tényleg.

Meglátjuk... reméljük a legjobbakat :/.