2011. július 26., kedd

Comic Con - Breaking Dawn klippek

Letöltőlinkek (.flv): Farkasos // Nászutas
Azért tűnhet furcsának a nászutas videó, mert kis klippből van összerakva.

Edward: Szeretnél körbenézni? [...] Akarsz előbb úszni egyet? Bella: Igen, jól hangzik. [...] Szükségem van néhány emberi percre. Edward: Ne tartson sokáig, Mrs. Cullen. [...] Bella: Ne légy gyáva.

A farkasos videó lényege: Carlisle és Esme arról beszél Jake-kel, hogy Bellának vére van szüksége valamint vadászniuk is kellene már. Jake tisztázza Carlise-ék előtt, hogy Sam ellenségként tekint rájuk. "Sam nem fog habozni, lemészárol titeket." mondja Jake. Esme megerősíti, hogy meg fogják Bellát védeni akár az életük árán is. Jake szerint tudja mit kell tenni...
...az erdőben vagyunk, találkoznak Paullal és Jareddel, velük üzen Jake Samnek: vegye vissza Clearwateréket, biztonságban akarja őket tudni, és véget akar ennek az egésznek vetni. Viszont ehhez meg kell várnia míg Bella távol kerül a babától, utána cselekedhet: "Én vagyok az egyetlen, aki ezt meglépheti. Bíznak bennem."

10 megjegyzés:

Köszi a gyors infót :)) Le is szedtem HD-ben :D Nagyon sok mindent változtattak :(( és ennek nem örülök *.*

Igen, ennek én sem örülök. Reméltem, hogy az esküvő megváltoztatásán kívül nem lesz sok más. Mindegy. Most is próbálom majd a filmet önmagában nézni, a lehető legjobban elvonatkoztatva a könyvtől. Sosem lehet pontosan olyan, mint a könyv, hiszen más műfaj. A kérdés az, hogy a filmhez hozzáadnak-e a változtatások, vagy inkább levonnak az értékéből? Majd meglátjuk!
Köszi a gyors infókat! Hozzátok mindig érdemes jönni. :)

Húha, mennyire megadja a hangulatot Carter Burwell zenéje.

Enci, ez az Eclipse filmzenéje :)

Hupsziii :D tudtam, hogy valahonnan ismerős :P

Lécci mondjátok el naggyából mit mondanak!
sajnos nem tudok angolul =(

Nagyon szépen köszönöm! =)

Köszönöm szépen :) Nagyon gyorsak és figyelmesek vagytok, köszönet a videóért :D

ÁÁÁÁÁ naaaagyon jó a nászutas jelenet is :D Jaj de várom már!!! Annyira felspanolt most ez a két jelenet :D Ajj még mindig több mint 3 hónap van hátra xD Nem fogom kibírni :D Ugyan adnak-e le vmit a Teen Choice Awardson, vagy az MTV VMA-n... sztem tuti h valamelyiken lesz majd részlet :)

És a legszebb, amikor jön a Twifanstól a hírlevél, este 6 órási dátummal és egy ettől a (nászutas) viditől sokkal kisebb képű és gagyibb minőségű felvétellel. Szóval csajok, már nem csak itthon vagytok a legjobbak, leggyorsabbak, hanem világszínvonalon is :-)