2011. július 11., hétfő

Születésnapi nyereményjáték - eredményhirdetés

Videót ígértünk, de valamiért olyan szinten el vagyunk átkozva ezekkel a masinákkal, hogy ritkaságszámba megy összehozni egy elfogadhatót. Ez természetesen most sem jött össze, pedig jó ég látja lelkünket mi mindig annyi mindent megpróbálunk, hogy sikerüljön (valaki intézzen már nekünk egy szponzorkamerát). Úgyhogy most ismét a mi übercsodás közvetítésünk nélkül hirdetjük ki az eredményt: rekordmennyiségű, 174 jelentkezés érkezett a játékra, aminek nagyon örültünk :) S ahogy mondani szokás csak egy maradhat, ez az egy pedig az aki mindent visz, ebben az esetben a jegyzetnaplót és a hozzátartozó ceruzát, az nem máááás miiiiint......... Romhányi Veronika!!! Gratulálunk a nyereményhez, légy szíves majd írj e-mail-t a teljes postacímeddel, hogy még a héten el tudjuk küldeni neked a cuccokat!
Ünnepelni is szerettünk volna, ami végülis félig megvalósult, viszont Ti ismét csak a képeket láthatjátok. Egyébként is úgy döntöttünk, hogy a torta mindig olyan unalmas a szülinapi ünneplésre, ezért mi amolyan Rob-módon, gyorskajával emlékeztünk meg a 2. évfordulónkra. Tetszés szerint képzeljétek a sajátotokénak a dupla sajtburgert vagy pedig az almás pitét :) Gyertya híján fogpiszkálót gyújtottunk meg, de szerintem ebből sem sok minden látszik :D Jövőre is rendhagyó meglepi kajával jelentkezünk :) Addig is csókszor csók mindenkinek aki részt vett a szülinapi játékban és aki olvas minket!!

5 megjegyzés:

Gratula a nyertesnek!!! És akkor holnap lehet a városban az ebédem egy szülinapos menü lesz :P ;)

Ez a meglepi kaja nagyon lol :D
Lököttek vagytok, csajok, de részemről köszönöm az elmúlt két év híreit, melóját, és sikeres további két évet kívánok Nektek és az oldalnak!! :)
A győztesnek grat! :)

Drágáim! Boldog szülinapot mégegyszer, és tényleg millió köszönet a munkátokért! Nem mindenki ilyen kitartó,aki vezet egy rajongói oldalt, szóval minden hála és elismerés a tiétek. Kamerát én is szeretnék, és imádkozok is érte, de most már értetek is fogok :) Minden jót, és további sok sok szülinapot kívánok nektek :))

Gratulálok a nyertesnek!
A meglepi kaja nagyon jó ötlet volt :D
Remélem hogy a Twilight-zónán túl is folytatjátok a blogot.
Twilight4ever :)

Jaj, még most is alig hiszem el! Olyan boldog vagyok! :D
Köszi mindenkinek! ^^
És csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyszerű, hogy ilyen kitartóak vagytok! :) Még egyszer Boldog Szülinapot!