2011. július 20., szerda

A Pro Video sajtóközleménye a forgalmazóváltásról

Mint láthattátok a ProVideósok elkészültek a Hajnalhasadás magyar teaser poszterével, továbbá megkaptuk a sajtóközleményt a forgalmazóváltásról:
A Pro Video Film & Distribution örömmel jelenti be, hogy forgalmazási szerződést kötött a The Twilight Saga befejezésének, az Alkonyat - Hajnalhasadás I. részének magyarországi mozi és DVD (valamint Blu-ray) forgalmazására. A nagy várakozás övezte Alkonyat-sorozat következő részét az Oscar-díjas Bill Condon rendezte. A romantikus modern vámpírtörténet befejezésének első része idén novemberben kerül a hazai mozikba.
Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész
Rendező: Bill Condon
Szereplők: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Michale Sheen, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Ashley Greene, Jamie Campbell Bower, Maggie Grace, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Lee Pace, Lellan Lutz, Peter Facinelli, Billy Burke

A napokban felmerült annak a kérdése, hogy feliratosan vagy szinkronosan kerül e itthon bemutatásra a Saga utolsó két része. Nos a ProVideósoktól megnyugtató válasz érkezett ez ügyben: FELIRATOSAN készülnek bemutatni a filmet/filmeket, szinkron pedig ahogy megszokhattuk a DVD-re és BluRayre érkezik.

4 megjegyzés:

Most akkor a DVD forgalmazás már a harmadik forgalmazó kezében van, jól értem? Nem mintha gondom lenne vele, ha úgyis ugyanazt kapjuk, szóval nem azért kérdem, csak furcsa..

Mármint milyen harmadik forgalmazó kezében? Eddig a Gammáé volt, most átkerült az is Prohoz.

Az Alkonyatot még a Forum Home csinálta, utána a New Moon kiadásának az idején került a Gammához, nem jól rémlik? Most meg akkor ezek szerint a DVD-t is a Pro-sok csinálják. Nekem mondom, mindegy, csak ne csússzon még egy DVD, a New Moont anno nagyon ki kellett böjtölni :)

Jah, hogy így értetted. Hát igen, voltak érdekes dolgok menetközben, de biztos, hogy nem fog a DVD kiadás késni. :)