2011. július 27., szerda

Comic Con (2011): Összefoglalás III. - MTV

Átrágtam magam az Mtv-s videók nagy részén, így sikerült valamiféle összefoglalásszerűt kihozni az elhangzottakból. Még maradt jópár videó, azokat is átnézem és ha elhangzik bennük valami érdekes, akkor elképzelhető, hogy a hét folyamán lesz még egy poszt. Annie is készül egy külön Bill Condon-os bejegyzéssel, ugyanis a rendező úr számtalan weboldalnak nyilatkozott...

MTV interjúk
Kristen (videó)
Josh azzal kezdi a mondókáját, hogy Kristen (Bella) összeházasodik Mr. Pattinsonnal, szexel vele – erre Kristen kijavítja, hogy Cullennel, Josh reakciója egy sima ’whatever’ (talán ’amit akarszra’ lehet magyarul jól fordítani). :D Szerinte az esküvői jelenet a leginkább várt rész az egész szériát tekintve, de számára egyben ez volt a legszürreálisabb tapasztalat forgatás szempontjából, viszont ennek ellenére katartikus élményként élte meg. Azt mondja, hogy feltétlenül meg volt a „szertartásos”, „ünnepélyes” hangulat, mégha nem is igazi esküvőről volt szó. Josh kérdezte volna Stewt a Snow White and the Hunstmanről de még nem mondhat róla semmit, viszont nagyon-nagyon izgatott miatta. A szerep kedvéért jár edzésekre, és lovagolni is – ezt ugye a lesifotókból, már nagyon jól tudjuk. :)

Julia Jones
(1. videó) Leahról: Julia alig várta, hogy a Leah karaktere kibontakozzon - ebből a morgós, magába fordulós énjéből végre kitörjön. Az utolsó forgatási napjáról: nem hitte el, hogy végetért számára. Azt mondta, úgy állt ott mint egy zombi, miközben az emberek megölelték, és azt mondták neki, hogy ’Végeztél! Végeztél!’. „Teljes kábulatban voltam.” – mondta.
(2. videó) Mivel töltötték együtt a szabadidejüket? Voltak síelni, a városban lógtak vagy épp vacsoraesteket tartottak, ennek kapcsán meglepte, hogy mennyien tudnak jól főzni. Julia nem kóstolta még Kristen tortilla levesét.
(3. videó) Bill Condonról: nagyon szeretett vele dolgozni, igaz nyugodt volt a forgatás, maga a hangulat, továbbá igazán együttműködő és nyitott volt a közös munkát illetően
Illetve az egyik twitterező megkérte, hogy utánozza az egyik színésztársát, Juliának pedig Chaske-re esett a választása (2:10-től) :D

Bill Condon (videó)
Condon elmondta, hogy megpróbálta olyan gyönyörűre és erőteljesre megcsinálni a filmet amennyire csak tudta, annak ellenére, hogy mindenkinek megvan a maga elképzelése az egyes jelenetekről. Szerinte Kristen és Rob sokkal kényelmesebben érezték magukat a bőrükben. Továbbá szerinte Rob ezúttal sokkal inkább magát fogja adni (a boldogabb Edward képében) és nagyon jó humorú srácnak tartja. A Comic Cont pedig nagyon jó teszthelyszínnek tartja, hisz azoknak a rajongóknak mutatták be a klippeket, akik képesek voltak hétfő óta kint táborozni.

Nikki Reed és Elizabeth Reaser
(1. videó) Az utolsó forgatási napjukról: Liz ugyanazt mondta el, mint a sajtótájékoztatón - Peterrel, Jacksonnal, Ashleyvel és Kellannal volt azon a napon, a kaszkadőrdolgokat vették fel egy éjszakai forgatáson, ahogy végetért összeölelkeztek, de azért sokkolta a dolog. Liz egyébként Petert örökre a 'showhusband'-jének, azaz a filmes férjének fogja tartani. :) Ki volt a legérzelmesebb a vége miatt? A lányok azzal viccelődtek, hogy Rob „sokat sírt” – mondta Liz. :D
(2. videó) Elizabeth dicséri Billt, nagyszerű rendezőnek tartja, továbbá a filmek operatőrét is, Guillermo Navarrot – „nagyon jó kezekben voltunk.” Nikki nagyon ideges volt a Rosalie és Bella között kialakult kapcsolat miatt, főleg, hogy megfelelően legyen ábrázolva, de ezt nehezítette, hogy nem sorban vették fel a jeleneteket, így nagyon kellett figyelniük.
(3. videó) Néznek más vámpírsorozatot (TVD-t, True Blood-ot)? Liz még egy TVD részt sem látott, de a New Moon idején találkoztak Nina Dobrevvel, nagyon kedves lánynak tartják, plusz Nikki az új filmjében (Catch .44) együtt dolgozott a True Blood Jessicájával, Deborah Ann Woll-al.

Jackson Rathbone (videó)
Jackson nem tudott ott lenni a többiekkel, ezért előtte készítettek vele interjút. Köszöni minden rajongó támogatását és reméli, hogy mindenki klasszul fogja érezni magát. Továbbá elmondta, hogy mind a rendező, mind a forgatókönyvíró klassz munkát végzett. Nagyon fogja hiányolni a színésztársait, nagyszerű időt töltöttek el együtt. Az utolsó fogatási napjaikat mint egy ölelkezési fesztiválként írta le. Amit nem igazán fog hiányolni a reggeli sminkelés, és a sárga kontaklencséket, amiktől alig láttak valamit. Továbbá a parókákat – amik Jackson szerint is nevetségesek voltak – de szerencsére az utolsó két részben már nem kellett őket viselnie - a saját haját festették szőkére. A legjobb dolog a Sagában? A hihetetlen rajongótábor és az ő támogatásuk.

Kellan Lutz és Ashley Greene
(1. videó) Ashley szerint a Saga minden részével sokkal nagyobb lesz, a Breaking Dawn még felnőttesebb lesz, és kicsivel sötétebb hangulatú is az előző részekhez képest. Kellan nagyon várta már az utolsó rész forgatását, hisz a második résznek köszönhetően nagy létszámú szereplőgárdával dolgozhattak együtt, ennek révén örült, hogy új barátságok is születhettek a franchise-on belül. Kellan továbbá elmondta, hogy elég sok epikus jelenetet vettek fel, amik többnapos forgatások eredményei - alig várja, hogy ezeket viszontláthassa a vásznon. Na és mik lesznek azok az epikus jelenetek? Lesz egy zuhanyzós rész, mondta Kellan nevetve, ahol Ashleyt is láthatjuk majd valamint egy gumikacsát is. :D
(2. videó) Egy 7 hónapos forgatási folyamaton vannak túl, egymás agyára mentek egy idő után? „Soha, de egy 7 hónapig tartó projekt után türelmetlenül vágyódsz haza, alig várod, hogy a kutyáidat lásd, a saját ágyadban aludhass. Majd… itt vagyunk a Comic Con-on, és jövőre is itt leszünk. Sok a sajtós dolog, de sok lehetőség adódik arra is, hogy a rajongókkal legyünk ez az amit annyira várok,” mondta Kellan. Mit csináltak a szabadidejükben? „A DanceDance Revolution-nel játszottunk - a Hasbro küldött egy csomó társasjátékot, szóval játékesteket tartottunk, főztünk, vagy egyszerűen filmeket néztünk.” Vagy épp bevásárolni jártak a Whole Foods-ba, „ami szörnyű volt mert több száz dolcsit költöttem el, amíg ott voltunk.” ismerte el Kellan. Ashley hozzátette, hogy egy idő után már névről ismerték őket, mert annyiszor jártak ott.
(3. videó) Twitteres kérdés #1: lesz bakiparádé a BD DVD változatán? Nem tudták megerősíteni, de ők is elmondták, hogy reményeik szerint egy táncos videó azért rákerül a DVD-re. Ashley elárulta, hogy Billt akarták a rögtönzött tánccal megviccelni (az adott jelenet felvétele helyett elkezdtek táncolni), ennek hatására „Bill hisztérikus nevetésbe kezdett.” A kivitelezést egyébként Toni Trucks irányította (a BD Mary-je).
Twitteres kérdés #2: Valaha elolvasták a Wikipédiás oldalukat, vagy kerestek már magukra Google-ben? „Oh, nekem el kellene olvasnom,” mondja Ashley, „mert néhány ember (itt bőszen Kellanra mutogat) szeret valótlanságokat megjelentetni ott rólad.” :D

0 megjegyzés: