2011. szeptember 9., péntek

15 másodperces ízelítő a második trailerből

Bella: Ez lehetetlen. Carlisle: A magzat túl erős, gyorsan nő/fejlődik. Edward: Belülről fog felemészteni/elpusztítani. Jacob: Álljatok készen, eljönnek Belláért. Edward: Senki sem érhet hozzá. 

A Yahoo oldalán ide kattintva nézhetitek meg. via@RPLife

7 megjegyzés:

Úr isteeen *-*
Ez valami hihetetlenül szuper :D Alig várom a teljes előzetest, na meg a filmet :D

OMFG!!!!!*.*
Hát ez fantasztikus lett!!!Már egymás után ötször megnéztem de még mindig nem elég belőle. :D Már elmondhatatlanul várom a teljes előzetest na meg a filmet!!!

owooooooooooooooooooow :OOO :D Imááááááááááádom :D Bella tényleg nagyon betegnek látszik, és ez jóóó. A farkasos részt nem értem, mindannyian ott lesznek a háznál??? Ne már :S :( Alig várom az előzetest *.*

Szia:)
Nagyon szuper lett. Alig várom a teljes előzetest, és a filmet is :)

Hát ahhoz képest, hogy a vámpírok nem változnak... :/ Nem értem miért nem női rendezők csinálták meg végig a sorozatot, valljuk be egy nő jobban megragadja az egészet, az első rész még mindig a legjobb a többiben, nagyon megváltoztatták a szereplőket és ez annyira nem tetszik, a new moonnál még oké is volt, ott még jól néztek ki aránylag, aztán az eclipseben már kevésbé, most meg... Carlisle mintha valami gagyi '80 évekbeli filmből lépet volna ki... :/ Ráadásul Edward is olyan fehér mint a fal. Nem értem, hogy miért kell ennyire megváltoztatni mindent, oké hogy más mindegyik rendező stílusa, de azért nem kellen, teljes átalakítás! Lehet, hogy ez csak engem dühít, de ez a könyv sorozat a kedvencem, és annyira, elszomorít, hogy olyan az egész olyan vegyes, és idegen.
Am várom már a teljes előzetest, és a filmet is, kíváncsi vagyok, hogy egyben, mennyire lesz, majd jó vagy rossz.

Juuj!!! Legyen már! Alig várom! Úristen!!

Nekem egyébként eddig a 3. film tetszett a legjobban, ha belegondolok. Én igyekszem két külön dologként felfogni a filmet és könyvet, így pedig szerintem a fejlődés és a belefektetett munka minden egyes résznél többet hoz ki belőle. Látszik, hogy a költségvetés egyre nagyobb, és hogy nem csak összedobják, hanem tényleg odafigyelnek rá, hogy nagyot üssön. És bár az én elképzelésemben teljesen másként néznek ki a szereplők, szerintem az alakításuk nagyon nagy. Már csak ez alapján a néhány másodperc alapján is. Ami pedig a szöveget illeti: könyvhű, remélem, ez így is marad az egész filmben, és akkor olvadozni fogok :D

Hú, ez kicsit hosszú lett, nem vitát szítani akarok, csak egy önálló vélemény volt, amivel nem biztos, hogy mindenki egyet is ért :)

Egyébként egyet értek Nocy-val. A film és a könyv két külön dolog. Bár néha engem is zavar a változás, de örülök annak, hogy filmként elevenedik meg az egész :) Remélem, ezzel senkit nem sértettem meg!