2011. szeptember 21., szerda

A Hajnalhasadás 1. részének második hivatalos magyar trailere

A Pro Videósok elkészültek a második Hajnalhasadás trailer hivatalos magyar előzetesével, amely a play gombra kattintva azonnal nézhető. :) Továbbá megerősítették, hogy itthon 2011. november 17-től magyar felirattal látható majd a film. Valamint Amerikában PG-13-as besorolásba került a Breaking Dawn első része, ez ránk vetítve annyit jelent, hogy 12-es karikával fog majd futni a mozikban. 

10 megjegyzés:

Lehet, hogy én vagyok a hülye, és valamit benéztem, de sztem ez a videó ugyanaz, mint az előző. Mondja már meg valaki légyszíves, hogyt itt mi a különbség? Csak egyszer néztem végig az előző trailert, de sztem ez ugyanaz. Köszi

Amikor kijött a második előzetes, mi gyorsban megcsináltuk hozzá a feliratot - azok miatt akik nem tudnak angolul, és nem tudnak várni míg a hivatalost ki nem adják. Tehát a most kirakott videót a magyar forgalmazó feliratozta, így ez tekinthető a hivatalos magyar verziónak.
Összegezve: a különbség a feliratban és a jellegében van (azaz hivatalos-nem hivatalos), de képi világában nem. Remélem így érthető. :)

Egy-két mondat fordításánál be kellett volna segítenetek nekik... :D

Sziszi, szerintem egyáltalán nem lett rossz. Ez a szép a nyelvekben, sokféleképpen meg lehet valamit fogalmazni. :)

"Nincs is beleszólásom!" - Szerinted jó fordítás? :))) Inkább fordítanátok ti az egész filmet, az jobb lenne lehet. Ez szörnyű... ezek a félrefordítások. Teljesen más jelentést tesznek az egész helyzetre!!!

Így mégegyszer megnézve, nagy kár, hogy megnyírbálták! Majdnem fél perc hiányzik. Hasznos is...
Sz.

Lányok,Ti jobbak voltatok...

A fordítás szerintem sem kitűnő, de hidd el ennél szarabb hivatalos Twilight trailer fordításhoz is volt már szerencsénk, azt ne akarjátok látni. :)
A trailernek van egy 2 perces változata (az angolnál is az debütált) valószínűleg az európai piacra ezt szánták, így a magyar forgalmazó is azzal tudott csak dolgozni.

Most már csak azért is látni akarjuk, ugye Alice !?! HELP!

Sziszi, igen..miért kell a segítség?
Ja, írtam ám mailodra ;)