2011. szeptember 12., hétfő

Figyelem: Nincs változás a második trailer debütálásának időpontjában!

Mára derült ki, hogy a LoveFilm-esek jó nagyot hibáztak szombaton, amikor az oldalukon az jelentették meg hogy náluk már 1 nappal előbb látható lesz a trailer. Amint látható a banneren és az alatta feltüntetett kiírásukon is már jó időpontok szerepelnek - ennek megfelelően a második előzetes magyar idő szerint Szeptember 14-én (szerdán) hajnali fél kettőkor fog először debütálni a Yahoo-n!
Nos érdekes helyzet állt elő, ugyanis a LoveFilm.com nevezetű brit oldalon az alábbi banner jelent meg. E szerint már egy nappal a kihirdetett időpont előtt látható lesz a Breaking Dawn Pt.1 második trailere. A Yahoo kiírása szerint eredetileg (magyar idő szerint) Szeptember 14-én hajnali fél 2-kor debütált volna az előzetes, az új felállás szerint viszont már (magyar idő szerint) Szeptember 13-án hajnali 1-kor nyilvánosságra hozzák azt. Most vagy a LoveFilm-esek valamint nagyon elírtak/félrenéztek, vagy tényleg igaz, de majd csak az Angliában élők láthatják először a várva-várt trailert (ami rögtön utána tuti, hogy felkerül Youtube-ra is). Ahogy kiderül valami, azt ebben a bejegyzésben jelezni fogjuk! viaTwilightLexicon

2 megjegyzés:

Haha,a névnapomon :D Jó ajándék *-*

Ilyen nincs! Pedig én előre tanultam, hogy holnap megnézhessem. De akkor mindegy :( Azonban örülök neki, hogy láthatjuk szerdán! :)