2011. szeptember 12., hétfő

Elizabeth Reaser és Julia Jones a Breaking Dawnról

Elizabeth Reaser is New York Cityben tartózkodott a múlthéten (képek), aki a TimeWarner és az HBO által szervezett, Beyond 9/11 című kiállításon és dokumentumfilm bemutatóján vett részt. 
A sajtó képviselői  viszont nem hagyhatták ki az adódó lehetőséget, így Lizt az alábbi témákban kérdezték:
Bella és Edward esküvőjéről: „Ez volt a legszebb menyegző amin valaha is jártam… nem akarom a többi esküvőt leszólni, amin már megfordultam…de ez annyira gyönyörű volt, és az eső a dolgokat még szebbé varázsolta. A világítás lenyűgöző volt, és a virágok is, de – van egy csomó dolog amiről nem beszélhetek… nem árulhatok el többet.” 
Robról és Kristenről: „Imádom Robot és Kristent. Olyanok számomra mint családtagok. Mindketten nagyon szégyenlősek és kedvesek. Kristen édes teremtés, nagyon szeretem őt. Rob pedig ugyanazon srác, akivel négy évvel ezelőtt találkoztam. Nem úgy gondolok rájuk, mint hírességekre, amíg valahová el nem megyünk és sikítás és őrület fogadja őket.” 
A New York-i Divathéten Julia Jonest szintén az esküvőről faggatták: „A forgatások végén vettük fel, de sokunk ott volt azon a napon is, habár nekünk ott már szerepünk nem volt. Mindenki gyönyörű ruhában volt, mindenki együtt volt, szóval tényleg a franchise forgatásának fináléjaként szuperált – nagyon érzelmes volt…” via

0 megjegyzés: