2011. szeptember 7., szerda

Cosmopolitan interjú Julia Jones-szal

Az ausztrál Cosmopolitan magazin internetes oldalán Leah Clearwater alakítójával, az amerikai natív színésznővel Julia Jones-szal készült alábbi rövidke interjút tették közzé: 

Hogy kerültél bele az Alkonyat filmekbe? "A meghallgatás irányításáért felelős személy felhívott, hogy menjek be egy meghallgatásra az Napfogyatkozás rendezőjéhez, David Slade-hez. Nagyjából egy hét múlva ismét el kellett mennem egy újabb fordulóra, majd egy hónap múlva értesítettek, hogy enyém a szerep – de még egy hónapig erről senkinek sem szólhattam."

A könyvek rajongója voltál mielőtt megkaptad volna Leah szerepét? "A meghallgatásokra nem olvastam el a könyveket, de amint bekerültem a szereplőgárdába másfél hét alatt kiolvastam az összeset, és a széria nagy rajongójává váltam."

Milyen volt egyetlen lányként a farkasfalkában? "Olyan mint egy családban egyedüli lánynak lenni hat pasi mellett. Mindannyian annyira energikusak, viccesek és hangosak, igazán bolondok is tudnak lenni."

Milyen a kapcsolat Jacob és Leah között? "Jacob és Leah között nagyon szoros a kötelék. Egy kicsit olyan mintha családtagok lennének. A Hajnalhasadásban mikor Jacob hagyja, hogy csatlakozzon a falkájához megadja számára azt a lehetőséget, hogy a fájdalmas érzései csillapodjanak, amelyet Sam okoz számára. Ezért Leah hálás neki, valamint támogatni tudja Jake-t, hisz ugyanazt élik át. Úgy gondolom, hogy ölni tudnának egymásért."

A regényben Leah eléggé védelmezően viselkedik Jacob felé. Te is védelmezed Taylort? "Éppenséggel igen. Sok tekintetben nagyon érett, így nem úgy tűnhet, hogy szüksége lenne védelemre, de időnként ráeszmélek arra, hogy még mindig nagyon fiatal. Imádom Taylort, szóval szeretném biztonságban tudni és azt is, hogy boldog legyen."

Tudnál egy kicsit mesélni arról a CGI technológiáról, amit a farkasok átalakítására használnak. Miként működik? "Egy egész vizuális csapat foglalkozik azzal, hogy a farkasok klasszul nézzenek ki. Sok időt töltöttünk velük, nagyon izgalmas volt megismerkedni ezzel az eljárással. Az átváltozást hogy meg tudják csinálni be kellett szkennelniük Minket, ami olyasféle folyamat mint mikor egy MRI vizsgálaton esel át, kivéve hogy itt állnod kell. Egy háromdimenziós képet készítenek a testedről, amit később átalakítanak számítógépes programok segítségével farkassá."

A vámpírok és a farkasok között tapasztalható volt valamiféle elkülönülés? "Igen egy kicsi, főleg a forgatási menetrendünknek köszönhetően. A falka ritkán dolgozott ugyanakkor mikor Cullenék. De a Hajnalhasadásban Én valamint BooBoo már nem szeparálódtunk el annyira a többiektől. Ez alkalommal a szabadidőm nagy részét a vámpírokkal töltöttem."

Milyen volt együtt dolgozni Robert Pattinsonnal és Taylor Lautnerrel? "Bizarrul normális. Mikor dolgozol mindenki a szerepére és a jelenetre koncentrál, szóval akkor nem úgy tekintesz rájuk mint szívtiprókra, idolokra – sokkal inkább úgy mint kollégákra. Mindemellett azért eszedbe jut az a tény, hogy hatalmas filmsztárok."

Szerinted vicces Robra és Taylorra mint szívtiprókra, bálványokra tekinteni? Milyen mellettük végigvonulni a vörösszőnyegen? "Nem hiszem, hogy vicces lenne - viszont a premiereken a rajongói sikolyok alapján mindig meg tudod mondani, hogy melyikük érkezett meg, ami nem gondoltam volna, hogy lehetséges az Alkonyat felszínre bukkanás előtt."

És végül, melyik oldalán állsz: Team Edward vagy Team Jacob? "Jacob!"

0 megjegyzés: