2011. szeptember 29., csütörtök

MTV News interjú a The Joy Formidable énekesnőjével, Ritzy Bryannel

Az MTV News a The Joy Formidable énekesnőjét, Ritzy Bryant interjúvolta meg a napokban azon kapcsán, hogy az együttesük egyik dala helyett kapott a Breaking Dawn – Part 1 soundtrack albumán.
„Nem állíthatom, hogy valaha is olvastam volna valamelyik kötet is. Sőt a filmeket sem láttam, de a soundtrackeket ismerem, néhány dalt legalábbis, úgy mint a Metric vagy a Black Keys dalát. Szóval a Twilight zenei oldaláról több fogalmam van, mint magáról a könyvekről vagy akár a filmekről. De azért tudok valamicskét a kötetekről: tudom, hogy vámpírokról szól, és azzal is tisztában vagyok, hogy a közönség nagyon szereti… szóval rengeteg ember számára kedvelt széria.”

„A dal ugyanabban az időben született, mikor az albumunkon dolgoztunk, ezáltal ez a szám sokat elárul az annak hangulatáról, érzelemvilágáról. Ezen dalok egyrésze egy nagyon viharos időszakot ölel át, ugyanakkor azért megcsillan bennük a remény és az optimizmus esszenciája is. Az ’Endtapes’ ezt a szellemiséget tükrözi magában – azt a frusztrációt, hogy nem vagy képes egy nehéz helyzeten túllépni.”

Úgy mint Christina Perri-nek, Ritzy Bryannek sincs fogalma arról, hogy az ’Endtapes’ hol fog felcsendülni a filmben… sőt még abban sem biztos, hogy meghívják-e őket a film premierjére. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy nem mennének el. „Erről semmit nem tudok! Ha meghívnának, nem bánnám. Olyan régen voltam már moziban,” mondta nevetve. „Úgy másfél éve folyamatosan úton vagyunk, szóval csak DVD-zni szoktunk a buszunkban, de egy kis mozizás csodás lenne. Bár akkor a mosodába is le kellene ugranom, de mindent összevetve klassz lenne!” via

0 megjegyzés: