2011. szeptember 23., péntek

A Billboard.com-nak Bruno Mars mesélt az 'It Will Rain'-ről

Csak egy nap telt el mióta bejelentették, hogy Bruno Mars ’It Will Rain’ című száma lesz az első dal, amit megjelentetnek a Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 soundtrack albumáról, ő viszont már a film premierjéről beszél. „Team Jacob vagy Team Edward pólót viseljek?” viccelődik az énekes/dalszerző. „De tudod mit? 100%-osan Team Bella vagyok.” Mars már azelőtt kigondolt egy számot, ami később az ’It Will Rain’ lett, mielőtt felhívták a soundtrackre való hozzájárulása kapcsán. „Miután láttam a filmet, azt gondoltam, hogy ez [a dal] tökéletesen passzolna hozzá.” mondta. 
Az ’It Will Rain’ világszerte Szeptember 27-től lehet megvásárolni exkluzívan az iTunes-on keresztül. Szeptember 26-án pedig nyilvánosságra hozzák a Summit/Chop Shop/Atlantic albumának teljes tracklistáját. „A Twilight filmek számomra is egy szerelmi történetet jelentenek.” mondta Mars. „De egy sötét szerelmi történetet. Szóval azt hiszem a legjobb módja, hogy defináljam a számot, ha azt mondom: ez a szerelem sötétebb/árnyaltabb oldala - úgy vélem ez elég jól jellemzi a dalt.” 
 „Az ’It Will Rain’ egy gitárral kezdődött,” mondja Mars, „ott volt ez a dallam a fejemben, végül  miután megnéztem a filmet, papírra is vetettem.” A szerencsés Mars „láthatta a film nagy részét”, szóval „a hangulatot és az érzéseket” magává tehette. Viszont nem tudja (vagy nem árulja el), hogy a dala a filmben hol fog felcsendülni. „Fogalmam sincs! De remélem egy szép jelenet alá kerül!” 
Mars azt mondta, hogy az ’It Will Rain’ a Twilight Saga: Breaking Dawn soundtrack albumára készült, nem a saját, második albumára: „Személy szerint úgy vélem, hogy ezt a Twilight soundtrackjére csináltam, nem a saját albumomra.” […] A jövőben elképzelhető valamilyen együttműködés Mars és a Twilight sztárja, Robert Pattinson között? A napokban ugyanis szárnyra kapott az a hír, hogy Robert jelenleg a saját albumán dolgozik, amit később a színész sajtósa megcáfolt. Mars viszont nem zárkózott el ezen lehetőség hallatán: „Miért is ne? Szolgálatára állok bárkinek, aki együtt akar dolgozni, szóval azt hiszem miért is ne.” via

0 megjegyzés: