2011. szeptember 23., péntek

David Letterman esti műsorában Taylor Lautner

A teljes showból 3 témát emelnék ki, amelyek szerintem a legviccesebb és legérdekesebb pillanatai voltak a beszélgetésüknek (Videók: Part 1 | Part 2, képek): 
- az Abduction kapcsán elmesélte egy baleset történetét: épp a vonaton játszódó jelenetet vette fel azzal a színésszel, aki a támadóját alakítja a filmben. Véletlenül úgy sikerült megütni az állát, hogy a pasas elterült a földön, és egy bőrdarab is kiszakadt az ajkából. Tay azt mondta, hogy először nagyon megijedt, de miután megbizonyosodott róla, hogy a pasi jól van, elég klasszul érezte magát azt tudva, hogy egy 2 méteres pasit ki tud ütni. 
- mutattak két képet, amelyeken Taylor látható búvárruhában cápákkal körbevéve. Ezek a képek most, augusztus végén készültek róla Ausztráliában. Taylor elmondta, hogy amikor elmennek különböző országokba promózni a filmjeiket, általában mindig csak a hotelszobákból látják az adott várost. Most viszont elhatározta, hogy csinál valami izgalmasat. Mivel fél a cápáktól, így úgy volt vele, hogy itt az alkalom „menjünk el cápákkal úszni/merülni.” A második képen Taylor elmondása szerint 10-15 cm-re volt az egyik cápától. 
-  a show legviccesebb része: Letterman a promózás tárgykörénél maradva megkérdezte, hogy viszonyul az angoltól más nyelvet beszélő nemzetekhez, beszél e más nyelvet? Tay azt mondja hogy nem igazán, viszont e kapcsán elmesélte a múlthéten Miamiban szerzett tapasztalatait – akkor egy spanyol ajkúaknak szóló beszélgetős műsorban vett részt. Taylor úgy jellemezte a műsort, mint a The View spanyol nyelvű verzióját, ami azt jelenti, hogy nők veszik körbe, akik folyamatosan beszélnek hozzá, de ezt ugye most spanyolul prezentálták, amiből egy szót sem értett (viccesen megjegyezte, hogy az Hola és az Adiost is állandóan keveri). Ugyan kapott egy fülest, ahová rámondták volna neki angolul, hogy miről folyik a beszélgetés, a próba során működött is, de az élő showban már csődöt mondott. Szóval miután abbahagyták a csacsogást spanyolul, és ránéztek, hogy szóljon hozzá a dolgokhoz, csak nézett, mert fogalma sem volt hogy mit kérdeztek tőle.  Letterman azt javasolja ilyen helyzetekre, hogy tettesünk úgy mintha fájna a gyomrunk.

0 megjegyzés: