2011. szeptember 17., szombat

Melissa Rosenberg a BD trailer OMG jeleneteiről

Az LA Times blog az új előzetes kapcsán kicsit kifaggatta a forgatókönyvíró Melissa Rosenberg-et, aki egy-két újdonságot is elárult a novemberben mozikba kerülő film kapcsán:

Örökkön örökké: Rosenberg örült, hogy ez előzetes adott egy kis ízelítőt abból, hogy a film a házasságról fog szólni. "Előrevetíti, hogy az a történet maga... egy olyan házasságról szól, ami szokatlan stresszhelyzeteken át vezet .... A filmben van egy sora Edward-nak mikor ezt ki is mondja, 'Azt mondják az első év a legnehezebb.' Nagyon vicces."

Jacob összetört szíve: Mi is elszomorodtunk mikor Jacob búcsút vett a még ember Bellától, aki hamarosan Edward halhatatlan kedvesévé készül átalakulni. Rosenberg elmondta, hogy a jelenet sokkal többet sejtet, mint gondolnánk. "Ez egy nagyon édes pillanat és ez az a fordulópont, ahol a film megváltozik. Egy horrorfilmmé." és ha már szóba került ....

A horror: Robert Pattinson korábbi baljóslatú kijelentése, miszerint Bill Condon horrorfilmet csinál, valamint az előzetes is azt bizonyítja, hogy Forks lakóira rossz idők jönnek. "A film második felében húzunk bele, ami már inkább a horror irány felé fordul. Ahogy Bella kinéz -- higgyjétek el, csak egyre rosszabb lesz," mondja Rosenberg.

Amire nem is számítasz: Lesz néhány filmrészlet ami nem éppen Meyer könyveinek emlékeit idézi fel és meglephetnek bizonyos rajongókat, de Rosenberg ezt megérti. "Szerintem a fanok egy kicsit ki lesznek akadva. Vannak bizonyos összetűzések a farkasoknál, amire nem biztos, hogy emlékeznek majd-- ugyanis ezek a konfliktusok a könyvben többnyire beszélgetéssel oldódnak meg és mi csak futólag tudunk erről. A filmnek köszönhetően viszont bemutathattam ezeket."

1 megjegyzés:

Én bízok benne, hogy tuti jól lesz megrendezve, amit az előzetesekből is láthattunk.. <3 ..
Ami nem úgy volt a könyvben, hogy a farkasok nem mentek olyan közel a Cullen házhoz.. Legalábbis 3-szori elolvasás után így rémlik :)) //már ami a látottakból levonható //
Bella hogyan néz ki... Mindannyian tudjuk, akik fanok vagyunk, hogy rettenetesen jó maszkmestereik vannak... <3 :)
Pontosan mához két hónapra láthatjuk végre a filmet <3 !!