2011. szeptember 27., kedd

8 megjegyzés:

Nekem személy szerint nagyon tetszik! :) A szövegéből ítélve, talán Bella haldoklós jelenete alatt lehetne, de hát majd meglátjuk, ha már nézzük a filmet.

Bajom nincs vele, de nekem olyan semmilyen. Nem akarom azt mondani, hogy tucat, de eddig sokkal karakteresebb zenéket hallhattunk. Kizártnak tartom, hogy kulcsfontosságú jelenetben szólaljon meg.
Végefőcím, Barbi? LOL
A már ismerős két dal viszont telitalálat :)

Nekem is tetszik ez a szám, bár ehhez a filmhez nem tudom elképzelni. Kicsit slágeres, a Twilight-nál különlegesebb számokhoz szoktam eddig.

Molly

Hát.... eddig semmi extra, nekem olyan elmegy kategória. De amikor először láttam Bruno Mars nevét, valahogy nem igazán tudtam elképzelni a filmben. Persze sokat számít majd, hogy milyen jelenet alá teszik be. Szóval jól is elsülhet a dolog.
Látva a kiadott listát 1-2 visszatérőnek örültem volna pl: Muse (gondolom sokan reménykedtünk benne, hogy újra lesz), Paramore, Editors. Viszont hatalmas piros pont jár, amiért ott van a Flightless Bird, American Mouth. És persze Burwell-nek is nagyon örülök.
A többit meg majd meglátjuk/halljuk. Azért nem bánnám ha még 1-2 számot nyilvánosságra hoznának a film bemutatása előtt.

én ezt akár egy nászutas zenének is elhallgatnám( mondjuk ahogy andalognak vagy valami hasonló)..nem rossz...rosszabbra számítottam :)
Szilvi

Nekem tetszik, eltom képzelni egy nászutas jelentnél ahogy andalognak :P azért rosszabbra számítottam
Szilvi

de jó elküldte kétszer :D bocsi
Szilvi

Nekem is tetszik, elég jó szám!
De nem nászutas, andalgós szám. Először arra gondoltam, ahogy meghallottam, hogy Jacob búcsúzik Bellától az esküvőn, erre táncolhatnának. A haldoklós jelenet sem rossz ötlet, de inkább szomorú ez a szám, mint drámai. Oda "félelmetesebb" zenét képzelek el! :) De biztos olyan jelenet alatt lesz, amire nem is gondolunk!!! :D:D