2011. szeptember 8., csütörtök

Előzetes a Breaking Dawn Pt. 1 hivatalos plakátjából

A @Twilight twitterén bejelentették, hogy ma (legalábbis ha a nyugati parti időhöz viszonyítjuk) felfedik a Breaking Dawn Pt. 1 két első hivatalos poszterét. (A Comic Con-os és egyéb plakátok, amiket eddig láthattatok elméletileg csak merchandise célra készültek. Kíváncsi leszek, hogy ez a két új miben fog eltérni azoktól... talán semmiben?) A bejelentés mellett pedig az alábbi előzetesfélét mutatták meg az egyik poszterből (a teljes nagyságú a tovább mögött).

15 megjegyzés:

hát már nem azért, de használhattak volna kézmodellt, mert ezek a körmök nem mutatnak vmi jól...

hát ez a komment :D, Kristennek átlagos keze és körme van, a másik meg ha kézmodellt alkalmaztak volna az lenne a baj, ennyire ne legyünk már szőrszálhasogatók...

Szerintem meg sokkal szebb a keze és a körmei így, mintha legalább kétcentisek lennének... mondjuk vörösre lakkozva, brrrrr&@#&>@#&
természetesebb!

Kedves Névtelen! Pont ez az egész Twilight lényege!! Hogy van egy egyszerű csaj, olyan mint mi, aki átlagos, de mégsem. Így tudunk vele azonosulni, ha pláza cica baba csajnak gondolod Kristent, akkor rossz helyen keresgélsz! :)

Semmi baj a körmével, te nagyon el vagy tévedve.

Engem Kristen körmeinél sokkal jobban idegesít, hogy a film készítői már megint hülyének néznek minket, és már nem csak az előzetesnek, hanem egy poszternek is csinálnak előzetesét.
Remélem, a BD Pt.2 plakát előzetesén majd láthatjuk mondjuk a hópelyheket, amelyek a film végi harc során esnek. Vagy esetleg egy pár piros kontaktlencsét, mutatván, hogy most már Bella is vámpír :@ Vááááááá.
:)

Ancsi te mindig bosszankodsz :) Amúgy igazad van.
Én pedig remélem, hogy miután felvették Londonban a filmzenét, Bill C. irányításával villámgyorsan bevágják a trailer megfelelő helyeire, vámpírsebességgel lekeverik és azon nyomban prezentálják nekünk. :D

Szerintem a képen látható kéz izgató és sejtelmes. A kéz a köröm beszél, elmondja ki vagy, honnan jöttél mivel foglalkozol... Ha egy műkörmös kis csilli-villit tettek volna oda, az ugyanolyan semmitmondó lenne, mint aki a kezén hordja. A kevesebb több!

Sziasztok!

Szerintem, szép keze van Kristennek! Már, ha egy tök átlagosnak mondható kezet lehet kategorizálni. Mondjuk, vele kapcsolatban én elfogult vagyok. Egyébként meg, árulkodik is a kéz, a "gazdája" személyiségéről. Egészségesen barna Kristen bőre(California áldása? :D) Úgy értem, nincs szénné szolizva, de nem is "jajj, rám ne süssön a nap, mert rákot kapok!" fehérségű. A körmei un. vegyes körmök, amik elvileg sokoldalú, és erős, karakán személyiségre utalnak. Ezen kívül látszik, hogy a saját bevallása ellenére meglehetősen egészséges életmódot folytathat, mivel a körmein semmilyen elszíneződés sem látszik, a sajnálatos módon a mutató ujján felfedezhető nikotinfoltot leszámítva, amit megpróbáltak a képről eltüntetni, de nem túl nagy sikerrel.

Még egy érdekesség. Szó volt róla, hogy egy forgatáson eltörte egy ujját. Sztem, a jobb gyűrűs ujja lehetett, mert elég természetellenesen áll. Nem gondoljátok?

Sziszi!
Nem is, csak az bosszant, amikor ilyen hülyeségekkel húzza az időt a Summit :-) De majd igyekszem ezeket magamban tartani a jövőben :)))

Milyen harc? Nincs is harc a könyvben, csak majdnem.

Jó. Akkor nevezzük beszélgetésnek. :)

Azért, mert nem mindegy. :)) Ezt azért harcnak nem lehet nevezni.:)
Azt lehet tudni, hogy a film 3D-s lesz-e? Mármint, a második fele.

barcsos: egyik sem lesz 3D-s

Barbi: Köszi! Jobb is így talán...