2011. október 27., csütörtök

Összefoglalás: Sajtótájékoztató Brüsszelben

A brüsszeli sajtótájékoztató anyagának összefoglalása két forrás (7sur7.be és a Hln.be) alapján íródott/fordítódott, ezért ne lepődjetek meg ha a szövegekben némi eltéréseket tapasztaltok. 
A fogcsászármetszésről:
7sur7.be - „Imádtam leforgatni ezt a jelenetet. Őrületes volt! Kristen lábai a vállamon, krémsajtszerűség borítja az egész arcom, ami Bella méhét reprezentálta, majd azt kérdezed magadtól: ’Mégis miféle filmet forgatok Én?’”
Hln.be - „Nagyon esetlen, kínos volt. A nők számára ez természetes, ha egy nő szül az olyan, mintha több milliószor csinálta volna már. A férfiak esetlenek, félnek hogy elejtenek, vagy összetörhetnek valamit. Gyakran improvizáltunk a babával való forgatás során. Egy pontnál az újszülött bébi teljesen be van borítva művérrel, de a gyerek elkezdett sírni a karomban. Szóval mindent megtettünk, hogy lenyugtassuk egy kicsit, majd azt éreztem: ’Ez tényleg olyan, mintha az én gyerekem lenne.’ Szórakoztató volt ezt eljátszani, totálisan más élmény volt a többi filmmel összehasonlítva.” mondta Robert. […] „Ültem ott – Taylorral - egy babának a lábaival a vállamon, miközben a krémsajton rágom át magam, ami az egész arcomat beborítja.” mondta Rob. Ashley közbeszól: „Krémsajt? Miért pont az?” Rob: „Az lett volna a méh. Ahogy kinéz.” Ashley: „Tényleg? Jó tudni!”

A hónapokig tartó zöld háttér előtti forgatásról:
7sur7.be - „Egy hatalmas zöld háttér előtt forgattunk, viszont beltéren. Bent voltak a kontaklencséim, állandóan por volt a levegőben és műhó. Ál(hó)vihar. Két hónapig forgattunk így. Mindent, amit látni fogsz azokban a jelenetekben azokat zöld háttér előtt csináltuk meg. Eléggé borzasztó volt.” mondta Rob, akivel Ashley is egyetértett. „Igaz, hogy könnyűnek tűnhet, hisz bent voltunk, de mégsem volt azt.” Ashley szerint a legrosszabb az egész forgatás során „az időjárás volt. Esett, hideg volt, plusz ezekhez vedd még hozzá, hogy éjszaka forgattunk, este 7-től másnap reggel 7-ig, nagyon nehéz volt.”
Hln.be - Rob: „[Ami a legrosszabb volt:] Egész álló nap egy zöld háttér előtt forgatni egy hangárszerűségben. Mindenhol por és ez kombinálva a kontaklencsével - amit viselnünk kellett - maga volt a pokol.” Ashley: „A műhavas jelenetekre gondolsz?” Rob: „Igen, pontosan. Két hónapig, minden egyes nap, minden zöld volt; úgy érezted, hogy megőrülsz. Beltéren forgattunk, de ez nem tette könnyebbé a dolgokat.”

„A nők néha őrültek”:
Hln.be - „Bella egy nagyon különleges lány. De a döntései során gyakran gondolsz arra, hogy ‘Mit csinál? Ez nem logikus!” De az emberek még mindig képesek ebben magukra ismerni… ebben az egész őrült döntéssorozatban. E kapcsán, amit megtanultam az az, hogy a legtöbb nő őrült. (Nevet.) Valójában nem hiszem, hogy ez segített jobban megérteni számomra a női nemet. (Újra nevet.) Azt hiszem gyakran egyszerűen jobb csak feladni és azt mondani, ’ennek semmi értelme’!” (Nevet hangosan.)

Ne szexszelj házasság előtt”:
7sur7.be - Később még mindig viccelődve arra a kérdésre, hogy mit tanult a karakterétől, azt válaszolta, hogy „nem kellene házasság előtt szexelned.”

Egy apa, aki teljesen kiakadt:
7sur7.be - A Breaking Dawn első részében Edwarddal és Bellával együtt fedezzük fel a terhesség örömeit és megpróbáltatásait. A filmben lesznek olyan jeleneteket, amikre Robert nem igazán készült fel. „Olyan voltam, mint bármelyik pasi, aki apává válik. A nők belső ösztönökkel bírnak, sokkal kényelmesebben érzik magukat e témában. Én, mint minden pasi, totálisan kivoltam,” mondta aggódást mímelve, miközben úgy tesz mintha egy babát tartana a karjában. „Egy kicsi babával dolgoztunk. Féltem, hogy kárt teszek benne."
A rajongókról:
7sur7.be - „A rajongók mindig sikítanak, de mindig van némi különbség, viszont azért reméled, hogy lesz valami újdonság is, például ha hasábburgonyával és majonézzel állnának elő. Megáll, nevet. „Miről beszélek? Még nem ébredtem fel. Azt hiszem, még mindig álmodom.” Majd folytatja: „Megijesztettek a rajongók sikolyai, de többé már nem. Tudom már, hogy megy ez. Tisztában vagyok már azzal, hogy zárjam ki azt, ami körülettem történik és miként kerüljem el a pánikrohamokat.” tette hozzá Robert.

A jelenetek titkainak megtartásáról:
Hln.be - „Nevetséges volt, amíg mi forgatni próbáltunk, volt néhány ember, aki elbújt a bokrokban, míg mások felettünk köröztek helikopterekkel… Legyünk őszinték, ez csak egy lány menyasszonyi ruhában, és egy srác öltönyben, mindaz, amire az emberek csak számíthatnak! Általában minden esküvő ugyanolyan. Az emberek kíváncsiak, ami miatt viszont lehetetlenné vált számunkra a filmforgatás. Kristent kabátok/leplek alá kellett rejteni, hogy a ruhát megvédjük.”

Edwardról:
Hln.be - „A lányok gyakran mondják, hogy Edward ’aaanyira tökéletes”, de nem az. Nem szeretem azokat az embereket, akik megpróbálnak kontrolálni egy kapcsolatban. Ez nagyon rossz, és furcsa dolog is. Szerencsére, Edward felad ezzel és megpróbál nem főnökösködni Bella felett.” […] „Nem mondanám, hogy hasonlítok Edwardra. A kezdetektől bonyolult Edward és Bella kapcsolata, mindig volt valami veszély, ami ellen harcolniuk kellett. Túlgondol dolgokat, ami nem igazán teszi őt boldoggá és gondtalanná. Én ilyen egyáltalán nem vagyok!”

Brüsszelről és a menetrendjükről:
Hln.be - Rob: „Abszolúte fogalmam sincs, hogy milyen a beosztásom, csak azt tudom, hogy hol ebédelek.” Ashley: „Nekünk egyszerűen megmondják, hogy hol kell lennünk, és ennyi.” Rob: „A menedzserem reggel odaállta a szobám ablakához és rámutatott Brüsszel legfontosabb emlékműveire. Az volt a benyomásom, hogy a város főleg templomokból áll. (Nevet.) Sajnálom, gondolkodás nélkül mondom a legnagyobb hülyeségeket, nem tudom mi a baj velem. (Újra nevet.) Szeretném látni Brüsszelt…” Ashley (viccelődve): „Csak vegyél egy könyvet!” (Mindketten nevetnek.)

Egy lehetséges Twilight folytatásról:
Hln.be - Ashley: Ez valójában Stephenie Meyer döntésén múlik. Én Alice Cullennel kész vagyok. Robert: „A Breaking Dawn nagyszerűen befejezi a történéseket. Egy folytatás egy kicsit furcsa lenne: miről szólna? Mi történhetne? Minden összejött. A cím egy újabb problémát vetne fel: hogy neveznéd el… „More Breaking Dawn”?“
via RPLife, ToR

0 megjegyzés: