2011. október 14., péntek

Entertainment Tonight interjú Kristennel, Robbal és Taylorral

Kristen Stewart:
„Bella teljesen biztos abba, hogy Edwarddal szeretné az örökkévalóságot eltölteni, de a házasságot illetően valami nyugtalanítja. Ez abból ered, ahogy felnevelkedett, és az esküvő előtt is történnek olyan dolgok amik miatt nagyon ideges és ezt az oltárhoz való sétáláskor is viszi magával/érzi. Edwardnak viszont van néhány megnyilvánulása, ami némiképp nem egyértelmű, világos számára.
Bella meg akarja tartani nyilvánvalóan a babát, Edward viszont retteg emiatt hisz úgy véli, hogy ez meg fogja ölni - Bella szerint ez nevetséges, ő elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy kihordjon egy vámpírbébit. Edward viszont úgy gondol a babára, mint a Sátán ivadékára, mert ily módon gondol önmagára is.”

Robert Pattinson:
„Az esküvő… viszonylag jelentős pillanata a szériának, úgy értem, ez építkezett és építkezett… azt hiszem Edward mostanra körülbelül ötvenedjére kérte meg a kezét, úgyhogy ez eléggé klassz lesz. Legalább nem kell többé már megkérni a kezét. (Nevet.)
Edward nem tudott barátságot kötni vele, mert Jacob valamint Edward sem szerette volna ezt igazán. Most viszont kénytelenek együtt élni, elviselni egymást, valamiféle kötelék alakult ki köztük, ami annak köszönhető, hogy mindketten ugyanazt akarják Bellának. Azt, hogy rendben legyen, ugyanakkor mind a ketten úgy gondolják, hogy őrültség Bellának kitartania a döntése mellett. Jacob egyike azoknak, akik azt szeretnék ha Bella megváltoztatná azt. Ez az, ami összeköti őket [Edwardot és Jacobot].”

Taylor Lautner:
„A film elején ő ugyanaz a Jacob, aki mindig is volt. Féltékeny, még mindig bele van esve Bellába, valamint a forrófejűsége sem szállt el. A film során azonban sokat érik, benő a feje lágya. Mint színész számára fantasztikus volt életre kelteni Jacobnak egy másik oldalát is, az új érett, megfontolt oldalát. A közönségnek, és méginkább nekem látni Jacobot ilyesformát átalakulni klassz lesz/volt, ugyanakkor furcsa is. Tudod, Jacob olyan fiatal tiniként kezdi aki szereti ezt a lányt, de nem kaphatja meg… majd ahogy a film halad előre elválik a falkájától, rájön, hogy nem kell ennek feltétlenül így alakulnia… férfivá kell érnie és helyes dolgokat cselekedni. Azt gondolom a legizgalmasabb, amire számítani lehet a Breaking Dawn kapcsán az, hogy minden karakter más megvilágításba, perspektívába kerül. Mindenki rengeteget változik a film elejétől egészen a végéig, és szerintem ennek igazán izgalmas lesz szemtanúja lenni.”
via TwiExaminer, SpunkRansom

0 megjegyzés: