2011. október 30., vasárnap

Nikki Reed és Jackson Rathbone interjúk Madridból

Madridi tartózkodásuk alatt Nikkit és Jacksont a spanyolok egy press junket keretében faggatták a Breaking Dawnról és sok egyéb másról is, ezekből pedig két interjú összefoglalását alább olvashatjátok:
Antenna3 interjúk
Nikki Reed (videó)
Rosalie-ról: elmondása szerint Rosalie-t egy boldog állapotában fogjuk a film során látni, ami a babának köszönhető elsősorban. És emiatt Bella és Rose is közelebb kerülnek egymáshoz, félre tudtak bizonyos problémákat tenni.
A filmről: a filmet még nem látta így nem tudja, hogy a végső produktum milyen lett, de a film forgatása során minden olyan volt, amit a könyv vagy a forgatókönyv olvasása során elképzelt.
A búcsúról: igazi szomorúság nem uralkodott el rajtuk, mert nem úgy érezték, hogy valaminek a vége felé haladnának. Nem tudja miért, de talán ez annak volt köszönhető, hogy tudták: a promóciós során még rengetegszer fogják egymást látni hiába ért véget a forgatás. Nagy záróbuli sem volt, ami így belegondolva szerinte is kicsit fura, a végén mindenki csak hazautazott.
Spanyolországról: Két nappal előbb érkeztek az országba, előtte még nem járt itt. Előző este elmentek egy flamencó bemutatóra, ami nagyon tetszett Nikkinek - show végén elfelejtett tapsolni, annyira el volt ragadtatva a bemutatótól.
Kedvenc jelenet: Van egy nagyon jó jelenete Taylorral, ami a könyvben is megtalálható, ezt nagyon élvezte felvenni, mert az egész filmszéria során semmilyen kapcsolatba sem került Jacob és Rosalie most viszont erre is sor került.
A különböző rendezőkről: Mindegyikőjükkel való közös munkát csodálatos élményként írja le Nikki, ugyan más és más energiákkal és elképzelésekkel bírtak. De ha választania kellene Catherine Hardwicke-hoz térne vissza, nagyszerű rendezőnek tartja, illetve hiányolja az első film készítésére jellemző valamiféle ártatlanságot, ami valamilyen oknál fogva többé már nincs meg. Akkoriban egy csapat kölyöknek aposztrofálta magukat, akik elmentek leforgatni ezt a kis filmet, nem tudva mi lesz.
Jackson Rathbone (videó)
BD Pt. 1 mondanivalója: egyfajta kombinációja azon vágyaknak, amit felnövésünk során tapasztalunk, plusz ott az az elképzelés, hogy azt vedd el, akibe szerelmes vagy és akire olyan hosszú ideje vártál. És ahogy a plakát is mondja: „Az örökké csak a kezdet.”
Kedvenc része a BD-ből: Jackson nehez tud választani, hisz annyi van, de bámulatos volt részt venni az esküvőn, látni Bellát az oltárhoz vonulni. De nagyon szerette az akciójeleneteket is, amikor a farkasokkal küzdenek.
Jasperről: Jackson szerint az összes részt egybevéve Jazz ebben a részben érzi magát a legjobban a bőrében Bella körül. Sikerül elfogadni azt az életmódot, amit Carlisle alakított ki sok évvel ezelőtt. Továbbá Bellát már a családjának tagjaként kezeli, mindent megtenne, hogy megvédje őt.
A rajongókról: Jackson számára nagyszerű élmény azt tapasztalni, hogy a világ minden tájáról, nemre, korra és kulturális különbözőségek ellenére valami által összekötődnek. Ez a művészet hatalma, a művészet (bármilyen formája) összehozza az embereket.
Az őrültségről: Jackson szerint ez attól függ, hogyan határozod meg az őrültség definícióját. Ő például mindenféle őrült dolgot elkövetett, amikor a Rolling Stones a város(á)ba érkezett. A Twilight rajongók egyszerűen csak igazán bámulatosak és támogatóak, egyszerűen nehéz megmondani, hogy mi az őrültség. 4 nappal a premier előtt kint sátorozni őrültség, avagy csak szenvedélyesség? – teszi fel a kérdést Jackson.
Spanyolországról: Imádja Jackson Spanyolországot, volt már Barcelonában is. Sőt amikor gyerek volt pár évet élt Európában, így körbejárták azt. Valamint tavaly is járt már ott, akkor győztek épp a spanyolok a VB-n, ennek örömére pedig egy spanyol zászlót tekert a feje köré, és így jelent meg Az utolsó léghajlító premierjén.

0 megjegyzés: