2011. október 24., hétfő

15 a 20 interjú Roberttel

Milyen volt együtt dolgozni Bill Condonnal?
Ő egy olyan rendező, aki szereti bevonni a munkába, és mivel író is az adott pillanathoz igazítja a dolgokat. Előtte mindent szigorúan vettek, azon elv szerint, hogy ’Így volt a könyvben, így kell a filmben is lennie,’ viszont néha a dolgok nem néznek ki olyan jól a vásznon, mint a könyvben, szóval klassz volt, hogy Bill igazán merészen és másként interpretált bizonyos dolgokat a vászonra.

Ennél a résznél mi volt a legnagyobb kihívás számodra?
Ami a legérdekesebb, hogy ebben a filmben a karakterem nagyon más. A Twilight kötetek közül, mindig is azt gondoltam, hogy ez a legfurcsább, mert Edward annyira impulzív és annyi hibát követ el, míg a többiben óvatosan és gondosan meggondol és megtervez mindent. Mikor olvastam a könyvet azt gondoltam, ’Istenem, Edward mit csinálsz?’, egyáltalán nem voltam azzal kibékülve, amit művel, viszont sokkal szórakoztatóbb és élvezetesebb volt ezt így eljátszani. Nemtörődöm, önző, fogalma sincs, hogy mit tesz, darabokban van, beleértve a kapcsolatát Bellával… tényleg nagyon szerettem őt alakítani ez alkalommal.

Beszéljünk a film legfontosabb részéről, a szexjelenetekről, milyenek voltak ezek számodra?
A könyvben ezen jelenetek nincsenek kifejtve, szóval mindenkinek a saját elképzeléseire kellett támaszkodnia. Amikor forgattuk az járt az eszünkben, hogy ’Látványosra kell megcsinálnunk,’ és gondolnunk kellett arra is, hogy miként elégítsük ki az emberek elvárásait. Szóval aggódtál amiatt, hogy fog ez az egész kinézni, ezelőtt soha ennyire nem aggódtam, de miután láttam Taylort edzeni a filmekre, azt mondtam, ’Nos, most mindenki igazán el fog ítélni.’ (Hangosan nevet.) Mindig a pozíciókra gondoltam, hogy miként tudnám megfeszíteni az izmaimat, és behúzni a hasam… Rendben, azt hiszem sikerült a leghiúbb válasszal előállnom.

Tehát aggódtál, amiatt hogy meg kell szabadulnod a felsődtől?
Nos, igen. Különösen, mert a Sagában a karakterek testfelépítésének fontos jelentősége van. Ennél a filmnél, azt gondoltam, ’Rendben, ez az utolsó, kockás hasam lesz,’ amit meg is próbáltam kivitelezni, de nagyon-nagyon kemény. Hat hónapon át keményen dolgoztam, de a szexjelenetek felvétel után az első, ami eszembe jutott, hogy ’Együnk végre!’

És mikor végre ezen jelenetek forgatásához értetek, mi történt?
Bill sokat segített nekünk. Tudtam, hogy Kristennek és Nekem is nagyon fontosak, de egyben kissé félelmetesek is lesznek. Szóval Bill sok tanáccsal látott le minket, mivel ahogy már mondtam, a könyv csak a másnap reggeli ébredést részletezi, de nekünk azt is fel kellett vennünk, ami előtte történik, úgy ahogy a True Bloodban szokás, de végülis minden nagyszerűen sikerült, számtalan felvételt készítettünk, az összeszerkesztése pedig tökéletes.

Beszéljünk az esküvőről, Kristen ruhájáról, és a részletekről…
Igen, az esküvők mindig a lányokról szólnak, nem igaz? Én csak álltam ott, és vártam. (Nevet.) Kristen a ruha és minden miatt nagyon izgatott volt, én viszont csak arra tudtam gondolni, hogy ’Ezt a hülye szmokingot kell viselnem.’

Kristen ezen évek alatt miként fejlődött, mint színésznő?
Nos, felnőtté vált. 17 éves volt, amikor ez az egész elkezdődött, most 21. A személyisége sokat változott. De mint színésznő mindig is nagyon magabiztos, ezért is nevetek mindig mikor az emberek azt mondják, hogy félénk, szégyenlős. Egyáltalán nem az. (Nevet.)

Idén a Harry Potter utolsó premierje igazán érzelmesre sikerült, mit gondolsz milyen lesz a Twilight utolsó premierje jövőre?
A Harry Potter egészen más, mert igazán fiatalon csöppentek bele ebbe az egészbe. Én még arra sem emlékszem, hogy mit csináltam amikor 8 éves voltam. Ahogy befejeztünk egy Twilight részt, más filmeket is csináltunk. Számunkra ez egészen más.

1 megjegyzés:

Imádom ezt a pasit! Nem lehet nem imádni!