2011. október 15., szombat

Pár másodperces új részlet a Breaking Dawnból a Volvo videójában

Az alábbi rövidke videó a Volvo által létrehozott weboldalon debütált (egy nyereményjátékhoz készítették, mi nem vehetünk rajta részt, ezért nem kívánok vele részletesen foglalkozni), amin a Volvo S60-ast (ezt a típust fogja Edward használni a film során) mutatják be mozgás közben. Ez még nem lenne nagy szám, viszont a videó elején pár másodperc erejéig látható egy új részlet a filmből:
Fent jobb oldalon, az Edward's Volvos menüpont alatt a Twilight, és az Eclipse során használt autókról is megnézhető egy-egy hasonló filmecske. Valamint a bal oldalon, a Gallery menüpont alatt egy új Volvo-s Edward&Bellás háttér is debütált, ezt beraktam a tovább mögé. 

3 megjegyzés:

Nekem kell egy ilyen kocsi :) Volvo őrült lettem azóta, de ez tényleg... fantasztikus autó! Ha tehetném vennék egyet :D

Nagyon szép autó!
Nagyon szívesen elfogadnék egy ilyet! :D ♥ Ez a poszter meg tök jól meg van csinálva... csak nekem kicsit ps-osnak látszik Bella melle.. na de mindegy.
Egyébként az a dallam ami megy a videóban, az a kliphez készült? Csak mert ha nem valaki egy linket tudna adni? Nagyon tetszik a dal is :D

Sziasztok!

Meg azt se felejtsük el, hogy ezzel a lépéssel végre a könyvekben szereplő Volvót vezeti Edward. Ugyanis anno kint volt Meyer honlapján, hogy kinek milyen autója van és egy akkori S60R volt Edward autója. Aztán az Alkonyat forgatása idején egyszer csak eltűnt a honlapról a lista. Rossz nyelvek szerint, a Volvo kérésére, ami után persze ingyen kapták a kocsikat a forgatásra, azzal a feltétellel, hogy a Volvo határozza meg a tipust. Ők meg persze mindig azt a kocsit adták Edward alá, aminek a legrosszabbul mentek az adott időszakban az eladásai. (A férfi vesz autót, de a párja mondja meg milyen legyen, ugye csajok?)) Először egy C30-ast tettek alá, utána meg egy XC60-ast.

Elárulom: A Volvók nem csak baromi jól néznek ki, hanem iszonyat kényelmesek is (a biztonságról nem is beszélve!) Saját tapasztalat! :-))) Egy S80-as boldog gazdája vagyok és a közhiedelemmel ellentétben nem öreguras a kocsi. 30 éves kor alatt senkinek sem adnék egy ilyen dögöt a kezébe, mert ha ez valaminek nekimegy...(eltértem a témától, így be is fejezem!)

Egyébként a kocsik között a filmben volt még egy kakkuktojás a Volvo tipusán kívül. A többi viszont stimmelt. Kíváncsi vagyok tudja-e valaki?(Annie, Barbi! Kvízkérdésnek is jó lehet.)