2011. október 22., szombat

Jackson Rathbone a Breaking Dawnról

Az Aim High című sorozatának promója során Jackson Rathbone a Breaking Dawn kapcsán az alábbi témákban nyilatkozott:
Clever TV (videó)
Alice új frizujáról: „Imádom, imádom, ahogy kirittyentették az esküvőre és ezt az 1920-as évekbeli stílust. Gyönyörű. Ő egy csodás nő, szóval őszintén, bármiben nagyszerűen festene. De klassz volt őt látni ebben az Audrey Hepburnre emlékeztető megjelenésben.”
OnTheRedCarpet.com (videó)
„Az esküvői jelenet abszolúte lenyűgözően gyönyörű. Amikor Kristen mint Bella végigsétált a menyasszonyi ruhájában, nem jutottunk levegőhöz. Ez egyike volt azoknak a bámulatos pillanatoknak, amikor színészként nem kell csinálnod semmit, egyszerűen csak jelen lenni. […] A nászutas jelenetek során végre láthatjuk, amire mindannyian vártunk – egy kis szexet.”
E!Online (videó)
„Az esküvői jelenet felvételénél egy 'paparazzi' helikopter körözött felettünk. Őrület volt, 20 ember védte esernyőkkel Kristent, szóval nem tudtak fotókat készíteni róla az esküvői ruhájában. Az a nap totálisan lezárt volt, olyan volt mint börtönben lenni. Viszont amint a veszély elhárult, Kristen az oltárhoz vonulhatott, ami azon nagyszerű pillanatok közé tartozik, amikor elfelejted, hogy ez az egész hamis, minden igazinak hatott. Úgy ültél ott, hogy azt mondod magadnak, ’A vámpírok nem sírnak. Tartsd magad.’”

0 megjegyzés: