2011. október 21., péntek

Összefoglalás: Access Hollywood interjúk

Christina Perri interjú (videó)
Néhány évvel ezelőtt fedeztem fel az Alkonyat szériát először könyvek formájában, majd elkezdtek kijönni a filmek is. 2009 óta megszállottja vagyok a Sagának. Mindenki tudja, hogy szeretem a könyveket és a filmeket, a Chop Shop Records és az Atlantic Records felel a filmek zenéjért, mint nagy rajongónak felajánlották egy lehetőséget. Minden tökéletes zajlott: megnézhettem a filmet, majd megírtam ezt a dalt. A Thousand Years Bellához és Edwardhoz íródott, az egymás iránt érzett szerelmükhöz. Látva a filmeket és a könyveket olvasva igazán bele tudtam merülni az érzéseikbe, a kapcsolatukba – és írni erről. A dal zeneileg klasszikus, nagyon romantikus, igazán szép, de egyszerű. Valószínűleg ez a legegyszerűbb dalom, ugyanakkor a legszebb amit valaha is írtam – büszke vagyok rá.

...How to be brave How can I love when I’m afraid to fall But watching you stand alone All of my doubt suddenly goes away somehow...

Valójában a dalt idén Augusztus 13-án rögzítettük, azon a napon amikor a könyv történései szerint Edward és Bella összeházasodnak, így ez elég varázslatos volt. [...] Az a nap amikor láttam a filmet, számomra minden idők kedvenc napjai között szerepel: egy privát vetítésem láttam ahol ott voltak ezek a hollywoodi emberek is, ők el voltak foglalva a Blackberry-ükkel, én viszont közben csak sírtam és mosolyogtam. Úgy gondolom ha semmi sem valósult volna meg, a dal, és a soundtracken való szereplés, csak az a tény, hogy láthattam a filmet, elég lett volna számomra.. Lépésről-lépésre haladtam, és e folyamat minden részért hálás vagyok. [...] Részese lenni egy - Twilight soundtracknek, kiváltképpen a Breaking Dawn soundtrackjének nagy megtiszteltetés számomra ugyanis az elmúlt években az előző soundtrackek a kedvenceimmé váltak. Fantasztikus érzés ezen „klubhoz” csatlakozni.

Megjegyzés: A Kristennel, Robbal és Taylorral leadott interjúk nagy százalékban megegyeznek az Entertainment Tonightban már hallottakkal/olvasottakkal!

Kristen és Robert interjú (videó)
Robert: Az esküvő… viszonylag jelentős pillanata a szériának, úgy értem, ez építkezett és építkezett… azt hiszem Edward mostanra körülbelül ötvenedjére kérte meg a kezét, úgyhogy ez eléggé klassz lesz. Legalább nem kell többé már megkérni a kezét. (Nevet)
Kristen: Bella teljesen biztos abba, hogy Edwarddal szeretné az örökkévalóságot eltölteni, de a házasságot illetően valami nyugtalanítja. Ez abból ered, ahogy felnevelkedett, és az esküvő előtt is történnek olyan dolgok amik miatt nagyon ideges és ezt az oltárhoz való sétáláskor is viszi magával/érzi. Edwardnak viszont van néhány megnyilvánulása, ami némiképp nem egyértelmű, világos számára.
Robert: Bella és Edward a nászútjukat Brazíliában töltik el, egy gyönyörű szigeten, amit inkább egy szépséges hely(szín)nek mondanék. Jól kezdődik, ám fokozatosan romlik a helyzet. (Nevet) A mézeshetek lerövidülnek, mikor Bella rájön hogy állapotos.
Kristen: Bella meg akarja tartani nyilvánvalóan a babát, Edward viszont retteg emiatt hisz úgy véli, hogy ez meg fogja ölni - Bella szerint ez nevetséges, ő elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy kihordjon egy vámpírbébit. Edward viszont úgy gondol a babára, mint a Sátán ivadékára, mert ily módon gondol önmagára is. […] Edward nevetségesnek tartja, hogy Bella meg akarja tartani a gyereket, de valamilyen oknál fogva nem akarja hogy meghaljon, mert nem tudja elengedni.
Robert: Amikor megfogan Bella… tudod nagyon nehéz dolog olyasvalamit szeretni, amiről semmit sem tudsz. Ahogy elkezd hozzá kötődni/megszeretni, az azonnal elkezdi felemészteni/megölni élete szerelmét. Választania kell Bella és a bébi között - ez szinte mindig is lehetetlen döntésnek fog bizonyulni.

Taylor interjú (videó)
A film elején ő ugyanaz a Jacob, aki mindig is volt. Féltékeny, még mindig bele van esve Bellába, valamint a forrófejűsége sem szállt el. A film során azonban sokat érik, benő a feje lágya. Mint színész számára fantasztikus volt életre kelteni Jacobnak egy másik oldalát is, az új érett, megfontolt oldalát. A közönségnek, és méginkább nekem látni Jacobot ilyesformát átalakulni klassz lesz/volt, ugyanakkor furcsa is. Tudod, Jacob olyan fiatal tiniként kezdi aki szereti ezt a lányt, de nem kaphatja meg… majd ahogy a film halad előre elválik a falkájától, rájön, hogy nem kell ennek feltétlenül így alakulnia… férfivá kell érnie és helyes dolgokat cselekedni. Azt gondolom a legizgalmasabb, amire számítani lehet a Breaking Dawn kapcsán az, hogy minden karakter más megvilágításba, perspektívába kerül. Mindenki rengeteget változik a film elejétől egészen a végéig, és szerintem ennek igazán izgalmas lesz szemtanúja lenni.

Televízióban leadott változat (videó)
0:24 - Kristen: Azt hiszem soha nem volt kérdés, hogy Bella és Edward örökre együtt marad.
1:45 - Taylor: Közli Bella, hogy állapotos. Ez kicsit sokkoló Jacob számára. (Nevet.) Ismét veszített.

0 megjegyzés: