2010. augusztus 14., szombat

Kristen az On the Road forgatásán, egyebek

A Production Weekly egy tweet formájában erősítette meg, hogy a Breaking Dawn munkálatai 2010. november elsejétől 2011. március 15-éig folynak majd Baton Rouge-ban és Vancouver-ben.

Az On the Road forgatásán lencsevégre kapták Kristen-t - végre teljes valójában 'Marylou'-ként láthatjuk. Egy bizonyos személy azonban "befurakodott" a képekbe. Több fotó itt
A képeken Tom Surridge-t is felfedezhetitek (igaz csak félig látszik az arca), időközben újabb nevekkel bővült az OTR stábja, úgy mint Steve Buscemi-ével, Elisabeth Moss-éval, Alice Braga-éval, Danny Morgan-éval és Terrence Howard-éval.
Nézzük meg ki milyen bulin, partin és egyéb okosságon mulatta mostanában az idejét: Daniel Cudmore (Felix) a The Expandables premierjén járt (először fel sem ismertem!), Ashley az Asos egyik buliján (nem tudom hogy emlékeztek-e, de ennek az újságnak a címlapján is szerepelt júliusban), Julia az Instyle egyik buliján, Kellan pedig Atlantic City-ben keverte a zenét a mulatni vágyóknak.
Ashley (+2) // Daniel // Julia (+1) // Kellan - képek, videó

Xavier The Loved Ones című filmjéhez is érkezett két klip, ezeket itt nézhetitek meg. A The Hillywood Show Eclipse paródiájának teaserét, pedig itt.
via ifelthope.net, KLO, brandheroin Lj, xaviersamueldaily, twilightersfan Lj, contactmusic.com

1 megjegyzés:

jaj már alig várom a Hillywood Show-t :)