2010. augusztus 4., szerda

Hírek kora délután

Frissítés: Nikki Reed, Jackson Rathbone, Alex Meraz, Justin Chon, Chirstian Serratos, Michael Welch, Charley Bewley, Bronson Pelletier, és Kiowa Gordon is megtiszteli jelenlétével az idei TCA-t. Péntekig adhatjátok le szavazataitokat kedvenceitekre, amit ide kattintva tehettek meg.

A korábbi bíztató jelek ellenére immáron hivatalossá vált, hogy Kristen NEM megy el az aug. 9-én megrendezendő Teen Choice díjátadóra. A GossipCop-nak sikerült elérnie Stew sajtósát aki szintén megerősítette ezt a hírt és a következőt mondta: "Jelenleg éppen az On the Road-ot forgatja." Mivel Montreal (itt készül a film) nem éppen a szomszédban van, ezért nem tud elmenni az LA-ben megrendezett eseményre. Viszont akik eddig tuti, hogy mennek: Rob, Tay, Ashley és még Kellan-t is rebesgetik, de őt ne vegyétek biztosra. A show-t Katy Perry fogja vezetni.

Breaking Dawn casting hír: felütötte fejét az a pletyka miszerint Lee Peace (Halottnak a csók sorozat, Marmaduke) fogja alakítani Garrett-et a BD-ben, ennek az igazságtartalma mindössze annyi, hogy őt is meghallgatták a szerepre, volt már bent felolvasáson. Ennyi. Egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz a végső befutó.
A többi szereplőről egyébként semmi hír. Melissa Rosenberg nyilatkozta nemrégiben, hogy megpróbál minden karakternek adni pár percet a filmben, de nagy az esélye, hogy nem fog mindenki feltűnni a mozivásznon a sok új vámpír közül.

Tegnapi napon hivatalosan is befejeződött a Water for Elephants forgatása, Francis Lawrence rendező ezt a twitteren is megerősítette. Rob elvileg pihenni fog a Breaking Dawn októberi-novemberi forgatásáig (legalábbis nagyon reméljük). A Sara Gruen regényéből készült filmet 2011. április 15-én tervezik bemutatni.

0 megjegyzés: