2010. augusztus 30., hétfő

Interjúk az Emmy vörösszőnyegéről

Tegnap rendezték meg a 62. Emmy díjátadót, mely leginkább a sorozatok díjazásának eseménye. a vörösszőnyegen feltűnt pár Twilight érdekeltségű emberke is, úgy mint Peter Facinelli (képek), akinek Nurse Jackie című sorozatát több kategóriában is jelölték, azonban csak a Kiemelkedő női főszereplő komédia sorozatban díját kapta meg Edie Falco. Peter erről a díjról lemaradt valamint kicsit csalódott is volt, hogy nem nyertek több kategóriában, ennek twitteren hangot is adott:
Oops. Kimentem a mosdóba és Edie Falco Emmy-t nyert a Nursie Jackie-ért. Lemaradtam az egészről. #emmybukta Grat Edie. Megérdemled! :)
A Nurse Jackie nem nyert. Úgy érzem ha kimentem volna a mosdóba újra akkor talán... Na majd jövőre. Maga a jelölés is megtiszteltetés.
Az eseményen Melissa Rosenberg forgatókönyvíró asszonyság is megjelent, ha jól tudom, ő a Dexter című sorozatban is besegít, a szőnyegen azonban a Breaking Dawnnal kapcsolatban faggatták. Elmondta, hogy jelenleg a forgatókönyvek 75-80%-a elkészült és Bill Condonnal közösen dolgoznak, most is épp Baton Rouge-ból repült LA-be, hogy meg tudjon jelenni. Legnagyobb kihívásnak nem a szülési jelenetet érzi, hanem azt a "harci" jelenetet, ahol tulajdonképpen nincs is harc:
A végső csata jelenet tényleg nagy kihívás, mert a könyvben 25 oldalon keresztül tart. Ez csak magában már-már olyan mint egy háromfelvonásos színdarab. Több száz karaktert kell szem előtt tartatni (egy beállításban). Ezt hatalmas erőfeszítés lapon megkoreografálni és Bill-nek is nehéz lesz megvalósítani.
Melissa már írt pár vázlatot, amit közösen néznek át Bill-el majd aztán belekezdenek a tényleges "tánc" megvalósításába a kaszkadőrszakértővel. Valamint a gyors interjú második felében Melissa megerősíti a brazil forgatásokat, melyről már hetek óta kétes hírek érkeznek. Annyit árult el, hogy tényleg fognak forgatni ott valamit. Na hát ezt a valamit azt hiszem nem igazán kell találgatnunk :) Michael Sheen is ott volt az idei Emmy-n róla azonban nem találtam képet. via mtv.com, @peterfacinelli, Zimbio

1 megjegyzés:

Bízzunk benne, hogy a nászútra gondoltak és nem az Alice-féle kutatásra ;-)