2010. augusztus 5., csütörtök

Az On the Roadról, Robert zenél

Kristen filmjéhez, az On the Road-hoz pár új infó: csatlakozott a stábhoz Marie-Ginette Guay, Amy Adams és Viggo Mortensen is. Akik még szerepet vállaltak a filmben: Kirsten Dunst, Sam Riley és Garret Hedlund. Ha bármi új infó van az OTR forgatásával kapcsolatban, akkor Annie a JK-n megosztja veletek. Szóval akit érdekel, hogy miről fog szólni Kristen új filmje, és eddig milyen részleteket árultak el a film készítésével kapcsolatban annak irány a Justkstew.

Robert pedig még ezen év januárjában részt vett az úgynevezett 'Songs from a Room' elnevezésű eseményen, melynek az a lényege, hogy Londonszerte különböző helyeken - általában nappalikban gyűlnek össze csupán az örömzenélés céljából. Új tehetségeket és speciális vendégeket is meg szoktak hívni erre az eseménysorozatra, így léphetett fel Rob is. Egyelőre a teljes videóval nem tudunk szolgálni, mivel az E!News és a Reuters is csak kb. 40 másodperces anyagokat adott le a fellépéséből. Rob mellett jóbarátja, Marcus Foster is fellépett - őt itt nézhetitek meg.
Még mindig Robnál és a zenénél maradva: nővérével, Lizzy-vel írtak egy közös dalt a 'Hands'-t, amit Liz elő is adott tegnap a Legal Roomban, szintén egy koncertsorozaton. Ezt is meghallgathatjátok, megnézhetitek itt (1:59:30-tól) és itt - a videók minősége nem a legjobb. via kstewrobfans LJ

0 megjegyzés: