2010. augusztus 19., csütörtök

Eclipse és Breaking Dawn pletykák

Az utóbbi időben elég sok pletyka röppent fel az Eclipse dvd és a Breaking Dawn filmek kapcsán, ezek közül rakunk most tisztába párat:
- Az Eclipse dvd megjelenési dátuma NEM november 1. (sem itthon, sem külföldön). Hivatalos dátumot még mindig nem jelentettek be és amúgy is: a november elég meglepő lett volna, főleg a film júliusban jött ki és az ilyen nagyobb moziknál minimum egy fél év szokott lenni a mozi és a dvd megjelenés között. Szerintem még így is örüljünk HA karácsony körül megjelenik, de én inkább a jövő év elejét venném biztosabbra.
(A DVD-s pletykához: @larry411 /filmes újságíró/ olyan spekulációval állt elő, hogy az Eclipse DVD Október 30-án fog megjelenni, ezt arra alapozza, hogy mind a Twilight, mind a New Moon mozis debütálása után kb. 120 nappal adták ki DVD és Blu Ray formájában az adott filmeket. Plusz itt az a tény, hogy Október 30-a beleesik a halloweeni hétvégébe. @larry411 természetesen az amerikai megjelenés dátumáról elmélkedett, nem a nemzetközikről! Mindenesetre szerintem van benne ráció. Annie-nek abban teljesen igaza van, hogy általában fél év telik el a mozis premier és a DVD megjelenés között, de nagyon jól tudjátok hogy a Twilight esetén  mindig másként járnak el a szokásostól. ~ Barbi) via
- Jelenleg nincs nyílt szereplőválogatás a Breaking Dawnra.
- Volt az a pletyka hogy megváltoztatják Reneesme nevét a filmekben, azonban ez is teljesen alaptalan, minden marad a régiben.
- Xavier IMDB oldalán látható listázva, hogy szerepelni fog a Breaking Dawn-ban, azonban ez is teljesen kamu. Mint már korábban mi is elmondtuk párszor az imdb-t a regisztrált felhasználók is frissíthetik, szóval ha megláttok kiírva valami azt sose vegyétek biztosra. Néha sikerül eltalálniuk néhány dolgot, de sose vegyétek száz százaléknak az ottani infókat, főleg a produkciók előkészületi fázisaiban, amikor még rengeteg minden változhat és számtalan pletyka kel szárnyra.
- A Breaking Dawn brazíliai forgatása még mindig nincs megerősítve, szóval egyelőre az is maradjon még csak a pletyka szintjén a hivatalos megerősítésig.

A Breaking Dawn első része 2011. november 18-án a második része pedig 2012. november 16-án kerül a mozikba. via

1 megjegyzés:

Ráadásul akkor is szokták listázni a színészeket egy filmhez, amiben (már) nem szerepelnek, ha csak az előző filmben szerepeltek és az aktuális filmben felhasználnak pillanatokat visszaemlékezés formájában, amiben az illető szerepelt.