2010. augusztus 3., kedd

Találj ki! - Cam Gigandet az MTV Movie Awardson


Akik nem tudják miről is szól ez a kis játék: heti háromszor (kedd-péntek-vasárnap) reggel ki fogunk rakni egy képrészletet, nektek pedig aznap estig van időtök kitalálni, hogy ki van a képen. Válogatunk fotósorozatból, kivágott filmkockából, forgatási képekből, megjelenési-party képekből stb. szóval a szórás elég nagy lesz.
A szabályok:max kettőt találgathatsz, ha azonban már elsőre tudod, hogy ki van a képen, akkor is csak simán írd be a nevet, de semmi támpontot ne adj a többieknek (értsd ne áruld el honnan van a kép és ne is linkeld és ne írj utána semmi izés kommentárt hogy pl. " EZERMILLIÓ SZÁZALÉKIG TUDOM, HOGY AZ ROB KISLÁBUJJÁNAK KÖRMEEEE" és társai. Bőven elég egy név :) Természetesen nyugodtan lehet hülyülni a kommenteknél, de az a lényeg, hogy ne rontsátok el a többiek játékát :)A megfejtéseket a kommentekhez dobjátok, ez nem tárgynyereményes játék pusztán a szórakozás célját szolgálja. Este 7-ig van időtök találgatni, utána megmutatjuk a teljes képet.
aug3
A képet úgy tudjátok nagyobban megnézni ha rákattintás után az új ablakban megjelenő, kép balsarkában lévő All size feliratra kattintotok és ott felül kiválasztjátok a legnagyobb felbontást (Large)!

33 megjegyzés:

Jackson :D több tippem nincs xD

Én is Camre tippelnék...
elsőnek...

egyértelmű hogy Kellan:)
nézzétek a fogait:)
mikor derül ki?:)

szerintem is Kellan Lutz.
am most írok ide először:)

Kellan :):)
*am én is elsőnek írok* xD

Üdv minden első kommentelőnek! :)

1. Peter Facinelli
2. Cam Gigandet

Cam Gigandet :)) ♥♥♥

Ja és imádom a játékot itt is, meg Justkstew-n is!! (L)

1 tipp: Cam Gigandet
2 tipp: Kellan :)
De ink Cam!:/