2010. augusztus 8., vasárnap

Találj ki! - Kristen Stewart

Akik nem tudják miről is szól ez a kis játék:
heti háromszor reggel ki fogunk rakni egy képrészletet, nektek pedig aznap estig van időtök kitalálni, hogy ki van a képen. Válogatunk fotósorozatból, kivágott filmkockából, forgatási képekből, megjelenési-party képekből stb. szóval a szórás elég nagy lesz.
A szabályok: max kettőt találgathatsz, ha azonban már elsőre tudod, hogy ki van a képen, akkor is csak simán írd be a nevet, de semmi támpontot ne adj a többieknek (értsd ne áruld el honnan van a kép és ne is linkeld és ne írj utána semmi izés kommentárt hogy pl. " EZERMILLIÓ SZÁZALÉKIG TUDOM, HOGY AZ ROB KISLÁBUJJÁNAK KÖRMEEEE" és társai. Bőven elég egy név :) Természetesen nyugodtan lehet hülyülni a kommenteknél, de az a lényeg, hogy ne rontsátok el a többiek játékát :)
A megfejtéseket a kommentekhez dobjátok (NE CHAT-be!!), ez nem tárgynyereményes játék, pusztán a szórakozás célját szolgálja. Este 6-ig van időtök találgatni, utána megmutatjuk a teljes képet.
tkq
A képet úgy tudjátok nagyobban megnézni ha rákattintás után az új ablakban megjelenő kép balsarkában lévő Actions feliratra kattintotok és ott a View All Sizes-t választjátok!

49 megjegyzés:

Egyértelmű, hogy Kristen :)

Kristen (L) És ezt a képet kifejezetten szeretem :)

Kristen vagy Dakota. Dakota vagy Kristen (...)

kristen stewart ... de amúgy ez tök lopás, a justkstew.blogspot.com-on is ilyeneket szoktak kirakni -.-

Kristen (ez könnyebb volt most, mint az eddigiek)

Névtelen, a justkstewes kicsit más, de egyébként meg nem meglepő hiszen Annie a szerkesztője és mint tudod ennek az oldalnak meg BarbiésAnnie.. szóval érted, ugye? :) -bocsi, hogy beledumáltam :)

Akkor tisztázzuk: a mi "hálózatunkhoz" tartoznak az alábbi blogok: Twinform, JustKstew, TwinformKönyvtár, Burok-Film.
Ezeket a blogokat mi szerkesztjük, tehát ha az egyiken meglátsz valamit ami később a másikon is lesz, akkor az nem lopás. Egyébként itt volt először találj ki játék, ezt kicsit átmódosítottam és úgy vittem át a JustKstew-ra :) Tehát abszolút nem lopás a dolog :)

Stew :D:D:D ki mááás

Kristen :D szőőkén :DDDDDD ( Nők hálójában ) :D