2011. február 5., szombat

Egy újabb altató Carter Burwelltől: Renesmee altatódala

Carter Burwell hivatalos honlapján az alábbi üzenet látott napvilágot:
"[...] Megírta "Renesmee altatóját" a Twilight Breaking Dawn Part 2-höz, amit Rob Pattinson ezen a héten a kamerák előtt is el fog játszani."
Ezzel hivatalossá vált hogy a Twilight után, a Breaking Dawn számára is Burwell szerzi a Score-t. Ezen felül pedig hab a tortán, hogy ismét láthatjuk Edward-ot (Rob-ot) zongorán játszani egy újabb Twilight filmben.

6 megjegyzés:

Óóóh, ez de klassz hír :)))))

Mertem remélni... A Bella's lullaby elég sokáig volt a csengőhangom, remélem 2012 végén megint valami zseniális Burwell remekműre fogok csörögni...

Áhhh dejó végre számomra azért igazibb az első Twilight film a többinél, mert eredeti dallamok övezték, a score, az ost, mindkettő nagyon erősen megteremtette a film hangulatvilágát és az pedig, hogy Rob énekelt benne, zongorázott, vagy Kristen választott dalt, ezek mind személyesebbé tették. Tudom, hogy már nem fogunk visszatérni a sokszor dokumentumfilm-jellegű kamaramozihoz, ami részben a Twilight volt, de ha ebből kapunk egy kis utánérzést,annak én nagyon örülök. :) Hajrá Burwell! Bízunk benned!

Keretes szerkezet. Alkonyattal nyitott, Breakind Dawn-nal zart. Tok jo :)

Szivemből szóltál CandUs :D

Boldog szülinapom lesz akkor 15-én. (: Köszi Carter, köszi csajok, hogy megírtátok. Alig várom, minden bizonnyal zseniális lesz ez a zenemű is. (: