2010. április 8., csütörtök

Kibeszélő

Az elmúlt napokban új emberek csatlakoztak a chat-es csapathoz, így mivel tulajdonképpen rendes bemutatkozós kibeszélő még sosem volt, most teszek ki egyet, kicsit megcsavarva.
A lényeg: azt írsz magadról amit akarsz, hol laksz (elég a megye is), hány éves vagy (elég hogy huszas-harmincas, ha nem akarsz konkrétat írni), az igazi keresztneved vagy chat-es neved.
A csavar: teszek fel 6 kérdést amire válaszolhattok a kommenteknél a bemutatkozást követően (egy kommenten belül). Természetesen nem kötelező, de ezzel is színesebb lesz a beszélgetés és el lehet menni más irányba is :)
A kérdések:
1. Mi a hozzád legközelebb eső könyv 63.oldalának 5. mondata?
2. Mi annak a zenének a címe és előadója amit éppen ebben a pillanatban hallgatsz?
3. Oroszlán, bárány vagy farkas?
4. Mit ettél legutóbb?
5. Túró rudi vagy Milka rudi?
6. Kispárnával vagy anélkül?

Példa: xyz vagyok, ghgf megyéből, 65 éves vagyok.
1. sanyi elment fagyit enni
2. klj-go
3. kakukk
4. azt
5. torta
6. sajt

Ettől a sémától természetesen el lehet térni, én csak egy alternatívát javasolok, de a kérdések megválaszolása így a legkövethetőbb. Ha bármi mást meg szeretnél még osztani magadról hajrá :)

Segítség a kommenteléshez: ha írod a megjegyzést a kiválaszthatós cuccnál a Megjegyzés írása mint legördülő választósávból válaszd ki a Név/Url-t és bőven elég csak a nevedet megadnod, az URL rész üres maradhat!
Ha nem tudod mi ez:
Úgy döntöttünk Barbival, hogy véletlenszerű alkalmakkor lesz egy " Kibeszélős" bejegyzés, ahol is bármiről beszélhettek a kommentekben, háziról, suliról, barátokról, twilight-ról, zenéről és problémákról, ha hallottál egy jó viccet oszd meg a többiekkel, egyszóval mindenről ami Titeket érdekel! Egy központi kérdést valószínű felteszünk majd, ami segít elindítani a beszélgetés fonalát, erre várunk ajánlatokat a mail-címünkre (twinform@gmail.com)! Szerintem nem kell senkit emlékeztetnem arra, hogy kulturált keretek között maradjunk, értelmesen is lehet véleményt nyilvánítani.

HA OLYAT KOMMENTELSZ, AMIT MÉG NEM TUDHAT AZ, AKI NEM OLVASTA AZ UTOLSÓ KÖNYVET LÉCCI ÍRD KI HOGY SPOILER!!!

24 megjegyzés:

sziasztok!tetszik ez az ötlet! mellesleg jók a kérdések!:)

Fanni vagyok, Székesfehérvárról, 15 éves

1. Mikor a belső bajokat külső nehézségek is tetézték, Kr.e.510-ben elűzték Athénból, s Perzsiába menekült. -hihetetlen,hogy a töri könyvem volt a legközelebb hozzám:D
2.kings of leon: true love way -mostanában egész sokszor hallgatom ezt a számot :)
3.oroszlán :) ...bárány biztos hogy nem!!
4.rántottsajtot :D
5.túró rudi
6.se vele, se nélküle :D

hát ennyi lenne.sokmindent nem nagyon tudok hozzáfűzni
egyéb megosztani valóm: per pillanat izgatottan várom Robot,aki ha mindenigaz szombaton jön fehérvárra!♥

u.i.:imádom az oldalt!! grat Annie és Barbi! (:

Sziasztok! Szerintem is jó ötlet!

Móni vagyok, Kenderesről (Szolnok megye), 22 éves

1. A távoltartást az ügyész és a sértett, valamint a terhelttel közös háztartásban élő kiskorú személy törvényes képviselője indítványozhatja, de a bíróság is hivatalból is elrendelheti. (büntetőeljárás könyv :D. Készülök a szóbelire :S.)
2. Ruzsa Magdi - Gabriel
3. Oroszlán
4. Bolognai spagetti :P
5. Milka rudi
6. kispárnával

Sziasztok :_D

norcs vagyok, igazi nevem Nóra
Szolnoki, és 5 nap múlva töltöm be a 14-et
1."Hogyan fogom fel a létezését." Maggie Stiefvater: shiver(borzongás) pont ma vettem meg, volt vásárlási utalványom, és mivel ez még könyvbe nem volt meg, csak ebookban olvastam, rászántam magam, hogy megvegyem :)
2. Mes- Kincsem
3.ha mágárol az állazról van szó akkor farkas. ha viszont a twilight saga-beli jelképei akkor oroszlán : )
4.csokinyuszi (épp most eszem xd)
5.túró rudi :)
6.kispárnával.

tetszik az ötlet nagyon :D írhatnám, hogy imádom a Twilight-ot, de hát elég egyértelmű... na mindegy már ugyis leírtam xd
szeretek fényképezni, Tisza parton sétálni, rajzolni, gépezni :D, olvasni, szinte mindegy hogy hol vagyok, a társaság legyen jó, az a lényeg : ) (na meg persze legyen nem messze tőlem internet xd)

Én is nagy Robert lázban égtem, most már ugyahogy megnyugodtam :D

hirtelen nem tudok többet írni .
puszi

Sziasztok!

Linsy vagyok, 19 éves, Debrecen közelében lakom.

Szeretem a Saga könyveit, bár mostanában ez kezd kicsit lecsengeni, mindig találok valami olyat, ami nagyon tetszik. Mostanában nagy kedvencem Az időutazó felesége. Jelenleg Szabó Magdától Az ajtót olvasom. Kötelező. Borzalmas.:( Az oldalatokat viszont töretlenül imádom. :D
Lázasan készülök az érettségire. Egy gimi német nyelvi előkészítőjébe járok.
Szeretek bulizni, és a barátaimmal beülni valahova. Beszédes, nyitott és kedves vagyok általában, viszont ha kihoznak a béketűrésből kő kövön nem marad. :D XD Elég heves természet vagyok.

1. "Milliók haltak éhen (Ukrajna, 1929-1930), miközben gabonát exportáltak, hogy az ország valutához jusson." - igen ez egy töri könyvbőlvan. :)
2.OneRepublic- All the right movies
3.oroszlán:)
4. Mars csokit. :) Édes szájú vagyok. :)
5.Túró rudi
6. Kispárnával. :) Anélkül nem is tudok aludni. .)

Na hát most ennyit rólam. :)

Puszka: L.

Ahoj mindenkinek:) csatlakozom Fannihoz és nekem is bejövős az ötlet és tényleg jó kis kérdések vannak:D

Eszty vagyok,Csongrád cityből, 14éves

1. Fűzfalábaival makacsul a földbe kapaszkodik,esőben,jégverésben tisztul,s télen is vár hóval borítottan akár egy fehér koporsó.
2. Owl City - Vanilla Twilight + Owl city - Hello Seattle :) (közben váltott:D)
3. ÖöööÖöö...oroszlán:P
4. Nutellás palacsintát
5. mind2 (a túró rudi standard és nyami,a milka rudi pedig kettő:D)
6.Van kispárnám és nagypárnám néha a kicsi néha a nagy xD

Úgymond az a csendes,visszahúzódó,könyvolvasós egésznap zenéthallgatós lányka vagyok akiről már voltak olyan hírek is h jófej,jó barát,vicces,őrült,süti:):) De vannak dolgok amikben nem hagyom magam és szavakkal porig tiporok embereket ha megérdemlik,néha félek kimondani dolgokat hangosan,néha meg nemérdekel senki véleménye és azt mondom ami eszembe jut...Nem vagyok az a vónyítós,őrült fanatikus rajongó,inkább csendben szívrohamot kapok vagy elájulok :D Ha Robot láttnám (aminek esélye 1 az 1000000hoz) áhh nem tom,de ha Kristennel egyszer lenne lehetőségem találkozni nem is tom talán /h Annie szavaival éljek/ én is összepisilném magam vagy vigyorognék mint a tejbetök:D (nagyobb valószínűsége lenne h Kristennel inkább tudnék beszélni mint Robbal,mivel Kris személye jobban érdekel)
Jah és még csak annyi h most teljes RobSten láwban égek és imádom Angyalkát,Kristent,Briannát,Bri&Ladyt,Lillucit és még vannak páran:) most per pillanat ők a 'the best'ek :D

Remélem írnak még egy páran mert ez kajak jó ötlet volt,nekem tetszik xD

ÉN IS IMÁDOM AZ OLDALT és minden belefektetett munkátokat nagyon köszönjük (gondolom beszélhetek többesszámban)!!!!!!

Sziasztok!

Hencii vagyok, 14éves, Tatabányáról! :)

1.) A lány arca fehér és hideg volt, mint a márvány, de szeme csukva volt- nem volt tehát kővé dermedt állapotba. – J. K. Rowling: Harry Potter és a Titkok kamrája – Igen, mostanában ez lett a mániám :D

2.) David Guetta- Memories :)

3.) Farkas.

4.) Csokit xD

5.) Milka rudi

6.) Kispárnával!! :D Anélkül nem tudnék elaludni :D

Egy ideje már feljárok az oldalra, de inkább olyan kis csendes olvasgató voltam, ami tőlem meglepő, mert mindig belekotyogok mindenbe :D Nagyon szeretem ezt az oldit, itt mindig meríthetek egy jó nagy adag Twilight infót :) Imádok beszélni ez már felér nálam egy hobbival :) A Twilight Saga volt az az a könyv, amely képes volt rávenni arra, hogy angolul olvassak, és ami rábírt arra, hogy én is írni kezdjek. Először Edward volt a szimpatikusabb, de mostanra Jake lett a „kedvencem” – na jó olyanom nincs! xD Imádok szerepjátékozni! Mániámmá vált! :D Akkor, elkezdtem HP-t olvasni, valahogy megfognak ezek a misztikus cuccok… Szeretek csak úgy sodródni az eseményekkel… Kedvenc időtöltésem: Alvás! – ami nagyon sokszor nem akar sikerülni… megjegyzem, nagyon rossz alvó vagyok :S
Imádok kreatív dolgokat csinálni! Azt mondják, jó barát vagyok, szeretni való, mosolygós, mindig hiperaktív – nem tudom, honnan merítem az energiám - :) És még.. imádok Táncolni, Röpizni, Kosarazni és Focizni! xD
És hát nem untatok senkit tovább :D

Nekem nagyon tetszik ez az ötlet! ;)

Puszi: Hencii

Sziasztok!
Anita vagyok, (szabani), Bp., Zugló, 31 éves.
Ez szerintem is jó ötlet.
1."s leült az asztalához dolgozni" Maupassant: A szépfiú. Robhatás érvényesül:-) Még nem kezdtem el, csak ide készítettem.
2. Most éppen semmit se hallgatok, vagyis azt , hogy a párom játszik az x-boxon (férjnél vagyok)
3 Egyértelmű, hogy oroszlán-imádom a macskákat
4. Csokis csiga- a forgatásra menet vettem kis majszolnivalót.
5. Túró rudi, minden mennyiségben, szerintem ez olyan édesség, amit sohase lehet megunni.
6. kispárna,gyerekkoromban Ducinak hívtam.

Sziasztok!
Ez tök jó ötlet :)
Nikki vagyok, 19 leszek pontosan 15nap múlva :P Gyógymasszőrnek tanulok.

1. Cathy láttára némi élet csillant meg Lintonék vizenyős kék szemében: tündéri lényének bizonytalan visszfényeként. ( E.Bronte-Üvöltő szelek)
2. Metro Station- Shake it
3. Hmmm ha twilight akkor az oroszlán és a bárány:D Ha, mint kedvenc akkor farkas :)
4. Paprikás krumpli, ami mellesleg isteni volt
5. Naná, hogy a Túró Rudi :D
6. Kispárna + egy giganagy

Halihó!
Bige vagyok, Zala megyéből (Keszthely), 22 éves.
1. A 63. oldalon kép van, úgyhogy másik könyvhöz kell hozzányúlnom. Ha szufficites a költségvetés, akkor a kormány maga is megtakarít, amivel növeli az összes megtakarítást. (Makroökonómia)
2. Joan Jett - I love rock and roll
3. Oroszlán
4. Spagetti
5. Túró rudi, természetesen
6. Kispárnával :)

Pusza

Sziasztok!:)

Andrea vagyok, 19 éves Székesfehérvárról. Ötvösnek tanulok. Baráti körömben csak egy lány olvasta a Twilight sorozatot, így jobb híján anyukámmal osztom meg a rajongásom és ő mindig végighallgat.:) Hobbim az olvasás minden mennyiségben bármilyen könyvet.


1. A cassone eredetileg kelengyeláda évszázadokon keresztül használják értékes holmik tárolására.(művtöri vizsgára készülve)
2. Szekeres Adrienn - Szívből adni
3. oroszlán és bárány (ha lehet egyszerre kettöt)
4. csokifagyit
5. túró rudi minden mennyiségben
6. 2db kispárnával

Nagyon jó az oldal, gratulálok hozzá, minden nap benézek. További sok sikert az hozzá

Sziasztok :)
nekem tetszik ez az ötlet:)

Alexandra vagyok,19 éves és Budapesten lakom.

1.„Annyi mindent szerettem volna kérdezni, de a legtöbb kérdés várhatott, meg különben is , csak Alice tudott volna válaszolni rájuk”.-( Újhold)
2.Muse:Blackout
3.farkas
4.meleg szendvicset
5.mind kettő :)
6.kis párnával

Egy ideje járok fel erre az oldalra, nagyon tetszik mert itt hozzá juthatok a legújabb Twilight infokhoz :)
Twilight volt az első könyv amit el olvastam egy barátnőm adta kölcsön (azóta áldom a nevét :D)
sikerült 4 nap alatt ki olvasnom mert egyszerűen nem tudtam le tenni, és így lettem fan:)
Majd utána jött A New moon és az Eclipse.

Nagyon tetszik az oldal gratula csak így tovább :D

Sziasztok!

Viki vagyok Dunakesziről. 14 éves leszek május 8-án. (igen, kicsi vagyok még :D)

Már egy ideje nagy Twilight rajongó vagyok. Amikor a film megjelent én még csak nem is hallottam róla. Rá hat hónapra apum megszerezte. Én továbbra sem akartam megnézni. Egyik este MSN-eztem egyik barátnőmmel, akit még egy mangás fórumon ismertem meg. (azóta már kinőttem a mangák iránti rajongásomat) Ő mondta nekem, hogy azonnal nézzem meg, mert neki ez a kedvenc filmje, és, ha nem nézem meg kitagad. :P
Szóval olyan hajnali egy körül "leráncigáltam" anyumat, hogy nézzük meg az Alkonyatot.
Mikor vége lett a filmnek, anyumat megkérdeztem, hogy 1-10-es skálán, hány pontot adna rá, azt mondta hármat. (na puff) :D Persze én már aznap azon törtem a fejem, hogy hogyan kéne kikunyiznom a könyvet. xD Anya először azt hitte, hogy nem vagyok normális, hogy egy ilyen vámpíros könyvre ki akarom dobni a pénzt. :D De végül elmentünk a könyvesboltba... viszont ott nem volt Alkonyat könyv... De Újhold annál inkább. :D Szóval így történt, hogy a 2. könyvvel kezdtem a Saga olvasását. Két nap alatt kivégeztem. (Most mit mondjak, érdekelt, és nyári szünet volt :P) Azt mondanom sem kell, hogy nagyon tetszett. Pár héttel később beszereztem az 1. kötetet is, ami méginkább a szívemhez nőtt. :D
Pár hónapra rá, sikerült rávennem anyumat,(nagyon nehezen) hogy olvassa el. Végül majdnem nagyobb fan lett mint én. :-O De csak majdnem! ;)
Ennyit rólam, így is elég hosszúra sikeredett...
:D

1.: "Kísérlettel is igazolható, hogy a transzformátor tekercsein mérhető feszültségek és a megfelelő áramerősségek fordítottan arányosak." - 8.-os fizika TK.

2.: Most épp nem hallgatok zenét... vagy várjunk! Bátyám COD-ozik a PC-n... annak a zenéje számít? Nem tudom a címét és az előadóját sem. :(

3.: Mindenképpen Oroszlán! :D

4.: Tojásos nokedli, salátával. (Hmm, nyamii)

5.: Túró rudi!! A pöttyös az igazi! :P

6.: Két kispárnával. Egyet a kezem alá mesikat meg a buksim alá. :D

Sziasztok!

Betti vagyok Zala megyéből, egy határhoz közeli kis faluból. Gimibe járok, ez az utolsó évem.
Imádom a Twilight Sagát. Olvastam a könyveket és az eddig megjelent filmeket is láttam.

1. A három új balti országban, Észtországban, Lettországban és Litvániában a nagy tekintéllyel rendelkező, 1918-as államalapítók építették ki - s hadseregre támaszkodó - diktatúrát. (emelt töri - csak ennyit fűzök hozzá)

2. Bryan Adams: Summer of '69

3. Micsoda kérdés ez? :P Nyilvánvaló ---> Oroszlán

4. Körte

5. Túró Rudi

6. Kispárna

Szia Mindenki!
Klaudia vagyok,Szolnok megyében azon belül Nagyréven lakok.20 km-rel arrébb Homokon dolgozok egy speciális iskolában mint gyermekfelügyelő.Amúgy gyógypedagógiai-asszisztens a végzettségem.
Májusban leszek 22 éves. :)
1.A számítógépes trükkök az Alkonyat esetében nem azt jelentették,hogy nem létező szereplőket,vagy éppen elképzelt világot varázsoltak a filmvászonra.(Alkonyat-kulisszatitkok)
2.Republic-Engedj közelebb
3.oroszlán
4.brassóit
5.túró rudi
6.is-is

Imádom az ilyen kérdőíveket és még jobban szeretem olvasni mások válaszait :))Akis kíváncsi.
Hát igen,meg kellene más véleményét is hallgatni Rólam,de én meglátásom szerint ilyen vagyok:
néha szeleburdi,figyelmetlen,sok dolog nem érdekel és sajnos ilyenkor nem is foglalkozok vele,rettentő rossz a memóriám-dolgozok rajta,de tényleg borzalmas XD ,közvetlen vagyok,de csak akkor ha sikerül feloldodnóm pl.új társaságba,félek az új dolgoktól,de közben szeretem a változatosságot,önzetlen vagyok-ez fog a sírba tenni,és kíváncsi vagyok nagyon,talán már néha túlzásba is viszem.:))De amúgy titoktartó vagyok :)))
Szűken ennyi rólam,de lehet nyugodtan kérdezni,nyitott vagyok :)
Látom vagyunk páran Szolnok megyéből,ennek örülök :)
Pussz Mindenkinek

Üvd!:)
Bihari Gréta vagyok, Debrecenben lakom és 15 leszek. Még a Twilight mániám fénykorában találtam rá erre az oldalra és azóta rendszeresen látogatom. A twilght őrületem már eléggé lecsengőben van de ezzel együtt jár hogy a Kristen és Robsten mániám csak nő és nő.:):)Elég társasági lény vagyok:):) és sokat baromkodunk a többiekkel ahogy persze más is. Mániám a zenehallgatás:):)inkább rock és indie orientált vagyok. De egyébként elég korcs az izlésem mert mindent hallgatok aminek vmiért tetszik a szövege:)szóvaall a bevezető után lássuk:
1. Hozd egyszerűbb alakra az algebrai kifejezéseket, és határozd meg helyettesitési értéküket! (matekházi-.-")
2. Barcelona - Please Don't Go:(:(:(
3. Ha állat akkor farkas (mert imádom Jack London regényét) ha twilght akkor oroszlán
4. Melegszenyát:)
5. hát komoly dilemma:)igazából a túró rudi etalon de a milkás olyan finom:):):)
de hűű mardok és odalököm TÚRÓRUDI
6. Kispárnaaaaaaaaaaaaaaa

Sziasztok! :)

Barbica vagyok, 20 éves leszek és debreceni.
Robert fan vagyok teljes mértékben! :)

1."További drámái közül A fizikusok bizonyult a legfontosabbnak."
2.David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
3.Oroszlán
4.Körte
5.Túró Rudi
6.Kispárnával :)

Duduss Tatáról,23 éves és ha mondhatom régi motoros ezen az oldalon :) imádom! minden nap felnézek,igaz a chaten egy jó ideje nem nagyon írogatok.
Ennek az oldalnak barátságokat is köszönhetek szóval még egy plusz pont! :)

és a válaszok( jók a kérdések Annie!! ):

1."-Úgy csinálsz, mintha egyenesen Las Vegasba készülnék, hogy revütáncosnő legyek, vagy ilyesmi." :) lehet találgatni.
amúgy 1 méteres körzetben még van egy ötlettár is.

2.Leona Lewis - I see you

3.oroszlán

4. :) chipset filmnézés közben, de ha rendes kaja,akkor meg csirkepöri

5.túró rudi

6.naná hogy kispárnával!!! ne vicceljetek!:) 5 párnával szoktam aludni :)

Na eddig kimaradtam a szórásból, de ezt most pótolom. Szóval:
A nevem Sááándor Ózdrú gyüttem... uuuupsz, rossz komment ablak.
Annie vagyok, túl a húszon hárommal, minden reggel felkelés után megeszek 2 rudit. Nincs íróasztalom így mindent az ágyból csinálok. Nagyon sokat tudok aludni. A 12 óra is előfordult már. Pálcikaember volt a jelem az oviba.

1.Kicsit csalok mert a hozzám legközelebb eső könyv a könyvespolcon lévő rakat könyv, ezért abból idézek, amit éppen olvasok (már december óta): "Karikán ugráltattam őket, és észre sem vették."
2. VH1 megy azt hiszem ez Nelly Furtado új tüc-tüc zenéje.
3. Pingvin és béka. Na jó, legyen bárány.
4. Túró rudit.Kettőt.
5. Túró Rudi
6. Félek, nekem a kispárna nem a szabvány kispárna amire mindenki gondol, ezért azt mondom nélküle, de rengeteg másik párnával.

Szerintem így a végére rájöttetek, hogy milyen fontos szerepet játszik az életemben a Rudi :D

LiL
25 - Szombathely, Gyôr.
Nem eresztem bô lére a dolgot XD, tehát:
1. ...viszont Laurie-t a vetítôvásznon is, vissza kellett adnia a szerepet, mert az orvosi sorozat miatt nem futotta volna rá...stb.
2. Uhh Lady Gaga - viva TV-n
3. Oroszlán
4. Csoki :)
5. Túró rudi
6. Kispárnával csakis.

Hello..zsófi vagyok 14 éves
1. Vigyázz!
2.rihanna rude boy
3. én azt hiszem bárány xD
4. valami mákos süti
5. természetesen túrórudi :P
6. nme tom hogy milyen a párnám
hehe

Sziasztok!

Zita vagyok 13 éves Csongrádmegyéből,Csongrádról.
Chates nevem Zitcci - érdekessége ,hogy bár magam alkottam pár nappal később a barátnőm huga egybeolvasztotta a nevemet a cica szóval és ugyanez született belőle.

Baránőm találta az oldalt és bár én nem olvasom annyit mit ő én is elég sokrszor megfordulok itt ( a másik Csongrád citys lány- eszty)

Magamat egyéninek vallom és ezt próbálom is kifejezni. Én a nagypofás, beszólogatós fajta vagyok akinek nagyon fontosak az ölelések. Szeritem abból meg lehet ismerni egy embert. Legtöbbször pofátlanul , nagyképűen egoistán hangos vagyok,de vannak témák amikor nagyon beijedek és szépen csendben elveszek a világ zajában. Kedvenc időtöltésem az olvasás, zenehallgatás és a varrás és egyéb kreatív dolgok készítése. Ha találkoznék Robbal emberien viselkednék vele, leszámítva a tócsát alatttam és az extrém debil mosolyt a pofázmányomon. Kristennél a helyzet ennyire nem lenne beteges. Csak a debil mosoly lenne meg, ja és a öhhm és áhhm.
Na, asszem ennyire senkit nem érdeklek szóval a kérdésekre jönnek a válaszok:

1)És most figyelj ide, Apókám. - Jean Websten - Nyakigláb apó . Ez egy levelekből álló regény. Igazság szerint a könyvespolcom mellett ülök és ehhez értem hozzá legközelebb.

2) Hetedik- Anti Fitness Club

3) Oroszlán ( valójában ha állatként tekintjük akkor a farkas)

4)Sztracsatellás görög krémjoghurt-Nyammm!

5)Milka rudi ( Esztiéknél ettem éegutójára rudit és az pont ilyen, gyakorlatilag annyira ritkán eszek rudit ,hogy ez a kérdés volt a legnehezebb)

6) Kispárna 4 ever!!! - 3 is van :)

Azt hiszem ennyi bőven elég volt belőlem!


Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kibeszélőst és az oldalt is jó ötletnek tartom, csak hajrá lányok!!!

Huhh, na akkor most én is =)
Coco vagyok, Veszprémben élek és nemrég múltam 18.
A becenevemet nagyon szeretem, mert az egyik kedvenc modellem, Coco Rocha után kaptam, a hasonlóság miatt.

Kamasz korom ellenére nincsenek tomboló hormonjaim =D Viszonylag nyugodt alkat vagyok.
De sajnos rossz szokásaim közt vannak, hogy például káromkodom és dohányzom, na meg persze folyton elkések XD
Szelektív a memóriám, és "lehelet finoman" jellemző rám a szarkazmus... hihi... =Đ

De őszinte vagyok! Néha kicsit túl nyers, de őszinte...
Amúgy a szimpatikus emberekkel kedves és bohókás, rengeteget vigyorgós.
Akit szeretek azért bármit odaadnék.


1: "De mekkorát nézett amikor látta, hogy Nasztaszja nemcsak, hogy ott van a konyhában, de éppen munkába fogott: a mosott ruhát szedi ki a kosárból, és teregeti a kötélre."
Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés. -Imádom!

2: Led Zeppelin: Black dog. Meg ebben a másodpercben már Fugees: Killing me softly -ettől a számtól fullra elérzékenyülök. Örök klasszikus szerintem.

3: Oroszlán -nem a macskák miatt! Azokat utálom. Muhaha XD

4: Sajtos spagetti. -Hmmm=D

5: Milka rudi -Isteniii

6: CSAK kispárnával. Anélkül soha =) -Még a kórházba is behozattam. =P

Sziasztok! Láttam, már jó sokan írtatok, úgyhogy én is beállok a sorba!:)
Tehát Ronnie vagyok, persze nem ez az igazi nevem, de sok ember "működik" a saját nevén, így összekevernének minket. Pesti vagyok, és jövőre megyek gimibe (remélem jó lesz, egy kicsit tartok tőle). Imádok olvasni, zenét hallgatni, a barátaimmal lenni, és persze Annie és Barbi oldalait bújni:D, tehát elég átlagos az életem. Naponta többször fellátogatok az oldalra, mert ez a legfrissebb, naprakészebb blog ( na meg persze a JustKstew).Na akkor a kérdések:
1."Ha egy olyan kisvárosban élsz, mint én, nem tehetsz mást, mint jól megfigyeled az embereket."-Nicholas Sparks Kedvesem c. könyve

2. Pixie Lott- Use Somebody (eredetileg nem ő az előadója, de ez a verzió nagyon tetszik nekem)

3.farkaaas:DD mert gyönyörű a szemük és Team Werewolf:

4. Gundel palacsintát, anyák napján ez anya ajándéka:D

5.Mindkettő, a lényeg hogy melyikből több:D

6.Naná, hogy kispárna(L) három párnával a fejem alatt alszom, és az ágyam széle is teli van velük:D

Sziasztok ez nekem is nagyon tetszik ugy,hogy én is beszállok:-)
Pottika vagyok,Székesfehérvár közeli településen lakom.
Tegnap akadtam erre az oldalra és iszonyatosan megtetszett!
Nagyon jó elég sok gagyi oldalon voltam már,örülök,hogy rátaláltam.
Én nagy mozifan voltam egy idöbe(még most is:)mindenféle filmet megnéztem akkoriban sokra beültünk,az alkonyatot szilveszterkor láttam:9
Megbeszéltük ismerösömel(nekem aznap is bekellet mennem az akkori munkahelyemre)munka után beülünk és megnézünk valamit az alkonyat volt az a film amitvetítettek abban az idöpontban,így ültünk be...:-))
Nagyon megtetszett elvarászolt éreztem,hogyez nem csak egy"jófilm"van benne valami plusz!
Ismimnek is nagyon tetszett.
Utána a fösulin derült ki számomra,hogy ez a film "világszenzáció a könyvel együtt",azota is nagyon szerettem söt egyre jobban,és persze én is Robstein:)
"A csap sem megfelelö,használata,a víz hömérsékletének beállítása nehézkes"(akadálymentesítésről szolo könyv)
Nightwish nemo(érdekes,hogy nem igazán szeretem a nightwisht most mégis sokat hallgatom ezt a számot)
Hát ha lehet akkor kicsit bárány és oroszlán is.
Rakott krumplit és most éppen sütit csipegetek:)
Túró rudi
Kispárna
Azért is örülök ennek az oldalnak mert a rajongásom én sem tudom jelenleg megosztani senkivel:(