2011. június 6., hétfő

Szöveges összefoglaló videókkal: 2011 Mtv Movie Awards

Akik nem nézték a Showt élőben, azoknak itt egy kis összefoglalás a történtekről: a díjátadó nyitókisfilmjében Taylor Lautner nagy szerepet kapott. Mintául a Másnaposok című filmet vették - Jason elveszítette Taylor-t a MMA kezdete előtt 2 órával, de a kezdésre mindenképpen meg kell találnia őt. Érdemes megnézni a videót, szórakoztatóra és viccesre sikerült. Majd átadták a Legjobb férfi alakításért járó díjat, amit Rob vihetett haza (videó). A köszönőbeszédében nagyjából azt mondta, hogy "Nem gondoltam volna hogy nyerni fogok. Kicsit zavarba ejtő. Zac Efron sírt abban a  kisfilmben. Folyamatosan meglepődöm. Köszönöm a támogatást [a filmekhez]. Jövőre találkozunk." A következő kategória, amiben ismét elvittük mások elől a díjat, az a Legjobb harc volt (videó). Bryce, Robert és Xavier oldalán vonult a színpadra. Xavi köszönetet mondott David Slade-nek, a koreográfusnak és a film két producerének. Rob hozta szokásos formáját, büszkén mondta, hogy ismét nyert. :D Bryce viszont elnézést kért tőle, hogy bántotta. Rob viszont visszakontrázott azzal, hogy "Én meg letéptem a fejed... most pedig terhes vagy." Kristen erre a mondatra, pedig fogta a fejét, amin nem csodálkozom. :D Ez után jött nem sokkal a Legjobb csók kategória, amiben Kristen és Robert ismét begyűjtötte  az Arany Popcornt (videó). Kris azt vetette fel, hogy ideje lenne már valamit összehozni, de Rob szerint a közönségből valaki kicsit jobban méltányolná [a díjat,  a csókot?]. Erre Rob, Stew biztatására lefutott a színpadról és egyenesen Taylor felé tartott, akivel végül egy forró ölelésben egyesültek, továbbá egy homlokpuszi és kézcsók is belefért a dologba. :D Imádom, ahogy ezt összehozták! 
Kicsit felpörgetve a dolgokat a Generation Award díj következett, amit Rob Patrick Dempsey-vel és Chelsea Handlerrel együtt adott át Reese Witherspoonnak (videó). Érdemes megnézni a vidit, mert Mr. Pattinson megint összehozott pár szép mondatot, amire Reese nagyon frappánsan válaszolt vissza. :)
A Legjobb női alakításért járó Popcornt pedig ismét Kristen vihette haza (videó), aki többek között ezeket mondta köszönőbeszédében, "Nyilvánvalóan nekünk vannak a legnagyszerűbb rajongóink." és "Sorry Natalie [Portman]... de a Popcorn az enyém." 
A vége előtt nemsokkal a trió felkonferálta a még tegnap este furcsa körülmények között kikerült Breaking Dawn teaser trailert (videó). A show zárásaként pedig a Legjobb filmért járó díjat osztották ki, ami ismét hozzánk került (videó). Taylor a csapat szószólójaként megköszönte a producereknek, David Slade-nek, Stephenie-nek, a Summit-nak de legfőképpen nekünk rajongóknak, hogy ismét ott állhattak együtt a színpadon.

Egyéb érdekességek: habár a színpadon Rob és Kristen nem váltott csókot a backstage-ben nem tudtak egymástól elszakadni, fogták egymás kezét és ölelgették egymást. Kép1 | Kép2 | Kép3 | Közönség soraiban.
Videók: a Cast a Backstage-ben | Kris és Tay bolondozik | jó minőségű Backstage videó | Rob, Kris és Tay nézik a trailertvia @twitterezők népes tábora

1 megjegyzés:

Köszi az összefoglalót, nagyon jó lett! :)
Reménykedtem, hogy ennyi díjat bezsebelünk :D
Nekem a Best Kiss jön be a legjobban. Tegnap azon gondolkoztam, hogyha megnyerik vajon hogyan fogják elkerülni a csókot, hát így ---> Taybert :DDD