2011. június 2., csütörtök

Elizabeth Reaser az esküvői jelenetről

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy tegnap Elizabeth Reaser részt vett a The Art of Getting By című filmje számára rendezett vetítésen és beszélgetésen. Előtte viszont az Mtv News egy rövid interjú keretében a Breaking Dawn esküvői jelenetéről faggatta:
„Nos az esküvői jelenet olyan volt, mint egy igazi esküvő, stresszes és feszültségekkel teli. Sok tervezést és szervezést igényelt. Sok dolog volt, amivel meg kellett birkózni, úgy mint egy igazi esküvő esetében. És az idegesség…. úgy értem, amikor forgattuk ez méginkább fokozódott, mert gondolni kellett arra is, hogy talán lesznek helikopterek és olyanok, akik a fák közül kiugranak kamerákkal, szóval az a pár nap igazán felfokozott volt,” mondta Liz azokra a lesifotósokra utalva, akik megpróbáltak belopakodni a forgatásra, azt remélve, hogy ellőhetnek pár képet a hivatalos megjelenés előtt. 
Liz viszont azt mondja, hogy a végén megérte ez a sok kényelmetlenség, hiszen az esküvő „nagyon varázslatos volt, de a vámpírok nem tudnak sírni, ami elég nagyon akadályt jelentet nekünk, vámpíroknak. Látni Kristent ahogy az oltár elé vonul Billy Burke-kel az oldalán. Úgy értem, Billy Burke-öt látni gyilkos dolog volt számomra, hisz abban a pillanatban értetted meg, hogy milyen is szülőnek lenni, továbbá látni Kristent, és azt hogy mennyire ideges, és látni Robot, aki szintén nagyon-nagyon ideges, ők ketten, a családjuk körében: igazán érzelmes nap volt.” via

2 megjegyzés:

Liznek nagyon jol all ez a haj :)

Csak nekem tűnt kétértelműnek ez a beszélgetés részlet??:D