2011. június 3., péntek

Jackson Rathbone rövid interjúja a Breaking Dawn-ról

A vasárnapi MTV Movie Awards-on számtalan Twilight-tal kapcsolatos dolog várható, de amit Jackson Rathbone leginkább vár az a Breaking Dawn teaser trailere, amit színésztársai Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner együtt fog felkonferálni a nagy show estéjén.

Rathbone a két részes Twilight Saga iránti lelkesédését akkor osztotta meg az Mtv News-zal mikor új filmje, a „Live at the Foxes Den” forgatásán érték utol. Jackson úgy írta le a finálét, mint „a Saga betetőzése és a történet igazán szép zárása. Egy bámulatos rendezőnk volt, Bill Condon személyében, továbbá nagyon-nagyon izgalmas volt Jaspert mégegyszer eljátszani és valamiképpen felfokozni [a szerepét].”
Azok, akik olvasták ezt a részt is tudják, hogy Jaspernek és Alice-nek jelenetős szerepe van a Breaking Dawn-ban, de Rathbone azt mondja ő izgatottabb volt amiatt, hogy megmutassa Jasper szeretetét és elkötelezettségét, odaadását a családja iránt ezen két filmben, mint az hogy több tér jusson számára. „Van egy fantasztikus pillanat a Breaking Dawn-ban – nem mondhatom meg, hogy melyik részben. Sajnálom, nem vagyok rá felhatalmazva. De lesz olyan beteljesült/kielégítő momentuma a filmnek, ami igazán megmutatja, hogy mennyire szeretik ezek a karakterek egymást és mennyire is működnek családként. Annak ellenére, hogy egy fura vámpírcsaládról beszélünk - vegetáriánus vámpírokról. Ők egy furcsa banda,” mondja nevetve Rathbone. „Úgy értem, az a mód ahogy szeretek és éreznek egymás iránt, az ahogy védik, óvják és támogatják egymást, az szerintem gyönyörű, úgy vélem ezt megvalósulni mindenképpen látjuk majd a Breaking Dawn-ban.” via

0 megjegyzés: