2011. június 6., hétfő

Sajtószoba: 2011 Mtv Movie Awards

A trió és a többiek egy része meglógott a díjátadás utáni sajtófotózásról, a többiek azonban mosolyogva pózoltak az újdonsült bezsebelt díjakkal, amit az Eclipse-ért vehettek át. David Slade korábban már írta twitteren, hogy nem tud ott lenni az eseményen, amit igazából nem is nagyon bán, mert ő sokkal jobban szeret a kamera másik oldalán állni, de azért szavaz egy párat a saját filmjére. Majd miután ténylegesen is kiderült, hogy az ő alkotása lett a legjobb az idei díjátadón ismét twittert ragadott, hogy megköszönje:
"Köszönet a Twi-magnak és minden rajongóféleségnek!! Ez az este a Tiétek. Nem voltam a városban de nagyon büszke vagyok, hogy ilyen jól teljesítettünk!"
Az MTV-sek pedig rengeteg backstage mini interjút ígértek, amit tulajdonképpen teljesítettek is, de sajna annyira bugyuta kérdéseket tettek fel, hogy igazából két információ jelleget lehet kiemelni a rengetegből: Taylor megerősítette, hogy van Facebook oldala, ITT lehet lájkolni, 8 millióan már meg is tették! A másik érdekesség, hogy a stábból is bűnöznek néha, ezúttal Tinsel vallotta be, hogy ő bizony megnézte a kiszivárgott Breaking Dawn előzetest és nagyon tetszett neki és már nagyon várja, hogy megláthassa Bella ruháját. Vele ellentétben viszont Rob-nak fogalma sem volt mit mutattak be a filmből, mert ő nem nézte meg, annyit viszont hozzátett az esküvői jelenet említésekor, hogy Kristen nagyon gyönyörű volt és neki igazából azon a napon nem volt más dolga, mint ámulni és bámulni, ami valljuk be biztosan "baromi embertpróbáló" feladat lehetett számára :)
via lionandlamb.com

0 megjegyzés: