2011. június 29., szerda

Új hazai forgalmazót kapott a Hajnalhasadás

Mint gondolom sokan tudjátok, idehaza a Saga eddigi részeinek moziba kerülését a Fórum Hungary intézte, melyet mostantól a Pro Video fog átvenni tőlük. Ez a nézőközönséget, rajongókat valószínűleg semmilyen formában nem fogja érinteni. A Fórum Hungary remek munkát végzett az eddigiekben, tájékoztatás és együttműködés terén is, akármilyen kérdésünk volt készséggel segítettek mindenben illetve a nyereményjátékokra is kaptunk Tőlük felajánlásokat, melyekért nagyon hálásak vagyunk és leszünk is. Ezt a tendenciát kívánja folytatni a Pro Video is és reméljük az együttműködésünk legalább ugyanolyan jól fog sikerülni mint a Fórumosokkal.
És bár nem búcsúzunk véglegesen a Fórum Hungary-től (ők fogják behozni az Abduction-t, valamint Bryce The Help című filmjét is), ezúton is szeretnénk megköszönni minden ott dolgozónak (elsősorban Annának és Andinak) a munkáját és segítségét, akik mindig segítőkészek voltak, meghallgatták javaslatainkat és arra törekedtek, hogy nekünk, magyarországi rajongóknak ugyanolyan élményben legyen részünk (feliratos verzió, külföldi premier előtti vetítések, rajongói események) a mozitermekben, mint a külföldi fanoknak. Valamint szeretnénk köszönteni a Pro Video-t (akik egyébként Kellan Immortals című filmjét is forgalmazzák), sok sikert kívánva a leendő munkához és bízunk abban, hogy a Twilight Saga a lehető legjobbakat tartogatja az új hazai forgalmazónak!

P.S: hamarosan hivatalos közlemény is várható a váltásról és a magyar nyelvű poszter is nemsokára megérkezik! Az utolsó két rész egyéb kérdéseiről (felirat vagy szinkron, éjféli premier stb.) a későbbiekben lesz bővebb tájékoztatás.

3 megjegyzés:

Na, ez nem olyan rossz hír.
Nekem a kis cégekkel kapcsolatban mindig jobbak a tapasztalataim, mint a nagyokkal. Úgyhogy hajrá ProVideo! Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem változik a premier időpontja. Ne is változzon...

Huh, megnyugodtam :)) Akkor üdvzözlöm a Pro Video forgalmazót, és sikeres együttmúködéstkívánok illetve sok szerencsét! És köszönjük a Fórum Hungary eddigi munkáját! :)

Mi az oka a váltásnak, vagy ez nem publikus?