2011. június 4., szombat

Mit kell tudni az idei MMA-ról?

A 2011-es MTV Movie Awards házigazdája az a Jason Sudeikis lesz akit már a promókban is megismerhettünk. A show-t magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó hajnalban lesz, az időpontokat és live streameket holnap egy posztban fogjuk kirakni. A magyar MTV először kedden fogja leadni 18:50-kor, majd egészen vasárnapig minden nap megismétlik egyszer, pontos időpontok ITT.
Akik tutira ott lesznek: Kristen, Rob, Taylor, BooBoo, Bryce de elméletileg Jackson és Liz is fel fognak tűnni, főleg hogy egy olyan meglepetést ígérnek nekünk, amire már évek óta várunk és valami hiperszuperultra csúcs dolog lesz. Nagyon kíváncsi leszek ez vajon mit takarhat... Liz annyit elkotyogott, hogy lehetséges, hogy pillangók és levendulák is szerepelni fognak a nagy meglepiben. Csak nem a vörösszőnyeget alakítják át Steph rétjének vagy esetleg az esküvő virággal borított helyszínét fogják reprodukálni a nagy eseményre?? Mindenesetre ezt nagyon hamar meg fogjuk tudni, ugyanis Jackson szerint már a show előtt leleplezik ezt a bizonyos dolgot.
Műsor-és ülésrend: A trió Ryan Reynolds, Mila Kunis és Blake Lively előtti sorban fog ülni, KÉP. A show menetét illetően is van némi infónk: Taylor a házigazda megnyitójában fog beugrani pár sor erejéig, az este első díja a legjobb férfi színész kategóriája lesz, ezt követi a legjobb csók. A legjobb női alakítás díja a 8. díj, ezt követi rögtön a várva várt Breaking Dawn teaser, amely 1 perc 51 másodperc hosszú lesz. Majd valamikor az este folyamán Rob Chelsea Handler és Patrick Dempsey kíséretében fogja átadni Reese-nek az Életmű díjat, ezt tavaly Sandra Bullock kapta. A legjobb filmet az este végén jelentik be, amire addig folyamatosan lehet szavazni, az összes többi kategóriát ma zárják le.
Díjátadók és fellépők (többek között): Ryan Reynolds, Selena Gomez, Jesse Eisenberg, Cameron Diaz, Josh Duhamel, Emma Stone, Shia LaBeouf | Lupe Fiasco, Foo Fighters.
via RPLife, MTV.com, @MarcMalkin

3 megjegyzés:

Az mekkora mikor Kristen elejti a díjat! Az a futkosás!:D:D
Az elég Bellás!:D

Én már nagyon várom... sajna nem tom élőben nézni, de majd korán kelek hogy mindent bepótoljak :)

Én élőben fogom nézni, ha lesz jó stream :D A videóban már lehetett látni egy hatalmas pillangót, meg az egész díszlet sztem nagyon hajaz vmi esküvős témára, igaz kicsit fura módon de sztem vmi ilyasmi lesz. A díszlet sztem a Twilight-ról lett csinálva :) Mit gondoltok? Nem biztos h pont az esküvő, de vmi köze lesz az egész koncepcióhoz, sztem :D