2011. június 13., hétfő

A Twilight Cast újra a ComicCon-on!

Frissítés: a Summit hivatalos twitter oldala pár perce tweetelte ki az NY Times cikkét, így 100%-ossá vált: az idei Comic Con-on lesz Breaking Dawn Part 1 panel!

A New York Times tegnap publikált cikke szerint az idei ComicCon-ra (Július 21-24.) a Summit kiviszi a Breaking Dawn első részét. Ha a korábbi éveket vesszük alapul, akkor nagy valószínűséggel idén is fognak panelt tartani, ahol a rajongók kérdezhetnek a színészektől, filmkészítőktől és talán még egy új részletet is be fognak mutatni a novemberben moziba kerülő filmből. Egyelőre a Summit részéről megerősítés ez ügyben nem érkezett, mindenesetre a NY Times elég megbízható forrásnak tűnik, szóval reméljük a legjobbakat. 

További örömre adhat okot, hogy a cikk szerint a Lionsgate, az Abduction-ért felelős filmstúdió is tervezi képviseltetni magát, így egyáltalán nem lenne rossz dolog, ha Taylor Lautner szeptemberben bemutatásra kerülő filmje is helyet kapna az év talán egyik legnagyobb popkultúrális eseményen. Azt pedig már pár hónapja lehet tudni, hogy az Immortals számára - amelyben Kellan Lutz alakítja Poseidon istent - rendeznek panelt, így az ő jelenléte majdnem biztosnak vehető.

2 megjegyzés:

Hűűűha, akkor kiadós lesz az idei ComicCon jelentés :D Sok-sok kép és videó, na meg interjú ;) :D

Én is attól tartok, hogy július végén nem fogunk unatkozni :) Bennem az a kérdés merült fel, hogy arról volt már valami pontos / hivatalos utalás, hogy hol van vége az első résznek? Vagy csak a saját sejtéseinket tárgyaltuk meg itt?