2011. június 11., szombat

Twilightish interjú Lisa Howarddal

A Twilightish nevezetű rajongói oldalnak lehetősége nyílt interjút készíteni Lisa Howarddal, aki a Hajnalhasadás utolsó két részében az Ír klán vezetőjét, Siobhant alakítja. Nagyjából összefoglaltam, hogy miről esett szó az interjú során:
Lisa is elmondta, hogy habár újoncnak számít a Twilight világában nagyon jól érezte magát mind a forgatáson és azon kívül is, nagyon kedvesen és barátságosan fogadta őket mindenki. Már beválogatása előtte is nagy Twilight rajongó volt - olvasta mind a négy könyvet - így nagyon örült, mikor kiderült, hogy övé a szerep. Lisa szereplőtársairól is csupa jót mondott: Patrick Brennant (Liam, Siobhan párja) nagyszerű fickónak tartja, továbbá a klán másik tagjával, Maggie megformálójával Marlane Barnes-szal is közel kerültek egymáshoz. Kedvenc pillanata az egész forgatás folyamatból? Nagyon emlékezetes marad számára az első egész éjszakán át tartó forgatása, egy erdő közepén vették fel  jeleneteket, ahol mindent műhóval borítottak be. "Nagyon szürreális volt." - mondja Lisa. Viszont ha ki kellene emelni egy jelenetet, amit nagyon szeretett felvenni, akkor lenne az? "Az a jelenet ami a Cullen házban zajlik miután összehívták a világ különböző tájairól a vámpírbarátaikat és meg kell hozniuk a döntésüket azt illetően, hogy vajon támogatják-e Cullenéket vagy sem. Az egy nagyon energikus, erőteljes jelenet."
Megtartana bármit is, ami Siobhanhoz köthető, mondjuk valamelyik ruhadarabját? "Ha megtarthatnák valamit, az a haja lenne! Az volt a legbámulatosabb paróka, amit valaha is volt szerencsém viselni. Rövid, barna hajam van, viszont Siobhannak hosszú, egyenes, gyönyörű vörös haja.* Aki előtte nem találkozott velem azt gondolta, hogy az a saját hajam. Fantasztikus volt. Mindenki azt javasolta, hogy fessem át arra a színre. Nos, majd meglátjuk…"

* Siobhannak mióta van vörös haja?

5 megjegyzés:

Az írek gyakran vörösek. :)

Viszont a könyv szerint Siobhannak fekete haja van. Persze ez nem egy egetrengető változtatás. :)

Egyáltalán nem. Viszont pont ezért értelmetlen is.

Biztos nem taéláltak fekete parókát :) Vagy így jobbnak találták az összhangot, ne legyen annyi sötét halú egyed a Cullen villában :D