2011. június 1., szerda

Elizabeth Reaser a Saga végéről

Az Mtv Sneak Peek Week című műsorfolyamában tegnap az The Art Of Getting By nevezetű film volt terítéken, így vendégül látták a filmben szereplő színészeket azaz Elizabeth Reasert, Emma Robertset és Michael Angaranot is. Az új filmjét érintő kérdéseken túlmenően Liz nyitott volt arra, hogy egy kicsit a Breaking Dawn-ról is beszélgessenek, pontosabban arról, hogy milyen volt a franchise-tól való búcsú.
Elizabeth elmondta, hogy sok érzelmes pillanatot éltek át együtt, hisz 7 hónapon át forgatták a filmet Lousianában és Kanadában különböző időjárási helyzetek közepette. Szóval nagyon hosszú és nehéz filmforgatáson vannak túl. Sodródtak az eseményekkel így nem igazán fogták akkor fel, hogy elérkeztek a végéhez, „Nagyon hirtelen jött, ott álltunk a táncparketten az esküvői jelenetnél, majd hirtelen befejeződött az egész.” Ennek elfogadásában, feldolgozásában viszont nagyban segítette, hogy március környékén Peter-rel, Kellan-nal, Jackson-nal és Ashley-vel még vissza kellett menniük Vancouver-be néhány kaszkadőrjelenet rögzítése miatt.
Valaki mondott egyáltalán búcsúbeszédet, például Rob? Liz azt mondta, hogy nem mert az utolsó napjukon egész éjszaka forgattak, reggelre ért vége a munka, de az a pillanat "nagyon szürreális és furcsa volt. Le voltunk sokkolva." via

1 megjegyzés:

Amúgy miért mond mindenki 7 hónapot erre a filmforgatásra? Ha jól emlékszem, Kristenék nov. 7-8 magasságában kezdtek Brazíliában, a legvégső kaszkadőrös simítások meg április 25 magassában fejeződtek be. Ez mindennel együtt is "csak" (már a 7-hez képest csak) 5 és fél hónap, amit nyilván csak Rob meg Kristen dolgozott teljesen végig, hiszen a többiek lényegesen kevesebbet vannak a vásznon. És persze nem kísérték el a friss házasokat a nászútra, és a frissvámpír Bella-Edward szex jelenethez sem feltétenül kellettek :) Ehhez képest Kellan is végeláthatatlan 7 hónapokról nyilatkozott.
Volt most is vmi felkészítő tábor előtte, ami az Eclipse előtt, csak az már nem maradt meg a fejemben? Vagy mijeza kollektív 7 hónapozás?

Az viszont tökfurcsa, hogy nem szerveztek vmi végepartit?? És egyszer csak ott álltak, hogy héé, holnap már nem kell jönni??